Dag 11: Las Vegas

Door M.A. van den Heuvel - A long time ago

Vandaag alweer de laatste volledige dag in Las Vegas. Na opnieuw een bezoekje gebracht te hebben aan het ontbijtbuffet gingen we weer op ontdekkingsreis. Vandaag stonden een aantal winkelcentra op het program.

Marielle wilde graag een Apple store bezoeken om een nieuw hebbedingetje te kopen en Remco wilde gewoon rondkijken ;) We namen de bus naar The Forum shops. Dit is een groot winkelcentra dat hoort bij het Caesar hotel hier in Vegas. Voor de ingang staat ook een replica van de Trevifontein uit Rome. Mila werd meteen aangetrokken door het water en stomde er op af. Ze mocht van Remco een centje in de fontein gooien en dat deed ze ook keurig. Het was alleen een kunst om haar weer mee te krijgen. Gelukkig waren er in het winkelcentrum meerdere fonteinen dus we liepen van fontein naar fontein.

Na een bezoekje gebracht te hebben aan een van Marielle's favoriete Amerikaanse winkelketen Vicroria's secret kwamen we al snel bij de Apple store. Dat was fantastisch! Natuurlijk heeft Marielle haar nieuwe Apple speeltje gekocht, wat een grote inbreuk doet op het vakantiebudget :) Marielle is wel erg te spreken over de servicegerichtheid van de Apple store medewerkers. Ze werd supergoed geholpen en haar nieuwe speeltje werd meteen gebruiksklaar gemaakt met hulp van een medewerker ' Set up'  Mila vermaakte zich in tussentijd in de special Kids corner van Apple. Dit komt er op neer dat ze lekker heeft kunnen spelen op een Ipad. 

Na de Apple store nog een wandelingetje gemaakt door het winkelcentrum. Dit had naast de fonteinen ook een groot aquarium. Dit tot veel plezier bij Mila. Die heeft zich prima vermaakt met de vissen.

Na een koffiebreak bij de Starbucks nog een bezoek gebracht aan de Fashion Mall. Hier heb je naast veel luxe kledingzaken ook een Disney Store. Het leek ons wel leuk voor Mila om hier naartoe te gaan. Nou dat hebben we geweten.... Mila vond alles leuk, maar het leukste vond ze een pluto knuffel. Deze greep ze bij binnenkomst vast en liet ze niet meer los. We waren genoodzaakt om deze te kopen en dat hebben we dan maar gedaan. Het is tenslotte ook voor haar vakantie. Met haar nieuwe knuffel viel Mila dan ook al snel in slaap in haar wagentje.

Na een kort bezoekje aan The venetian en de gondola's zijn we langzaam weer teruggelopen naar de camper waar we even uit konden rusten van de vermoeiende ochtend. Mila werd bij de camper weer wakker en heeft op de camping nog heerlijk gespeeld in de speeltuin en met haar nieuwe knuffel. 

s' Avonds hebben we weer in het naastgelegen hotel gegeten, want Mila was toch eigenlijk best nog wel moe. Dus we kozen deze keer voor makkelijk. Daarna zijn we weer terug gegaan naar de camper zodat Mila lekker op tijd kon gaan slapen. Dat is wel nodig want morgen moeten we om 5:50u klaarstaan bij het hotel hiernaast. We gaan een dagtrip maken naar Grand Canyon. We hebben besloten om dit te doen ipv zelf naar de Grand Canyon te rijden. Dit omdat de temperatuur bij Grand Canyon s' nachts rond de -7 graden Celsius is en we daardoor onze camper moeten laten 'winterizen'. Dit houdt in dat alle waterleidingen en tanks worden geleegd en worden voorzien van antvries, zodat deze niet kunnen bevriezen. Dit houdt ook in dat we het water en WC in de camper niet kunnen gebruiken. En na onze bezoekje aan Grand Canyon moeten we dit weer ongedaan laten maken. Dit vonden we teveel gedoe en te lastig. Hierdoor hebben we gekozen om een dagtrip naar de Grand Canyon te doen. Waarschijnlijk net zo mooi en even iets makkelijker. Dus we duiken vandaag vroeg ons mandje in en hopelijk morgen fris weer op! 

Reacties

Rien en Helena van den Heuvel A long time ago

Hi kinderen en kleinkind,

Wat gaaf om jullie zo te volgen op jullie reis. Het is best een enerverende reis . Het is al met al goed toeven in de USA en met de camper.
Heerlijk ontspannen vakantie . Niets moet, alles kan.
Wel verstandig om met de bus naar de Grand Canyon te gaan. Al die rompslomp met de camper.
Geniet van de fraaie vergezichten van de Grand Canyon. Wij vonden het echt indrukwekkend.
We kijken al weer uit naar jullie volgende verslag.

Ik ben overigens wel benieuwd wat het hebbedingetje van Marielle precies is????


Heel veel liefs van ons.
Je (groot)ouders

Fam. Libbers A long time ago

He marielle, ik gok op een nieuwe I-phone? Maar super leuke dag hebben jullie gehad. Groot gelijk dat je een dagtrip gaat maken, geen gedoe met de camper, die staat gewoon lekker rijklaar als je terug komt! Goed om te zien dat je nog steeds "op schema" ligt, zo kunnen jullie lekker alles zien, wat je vooraf in gedachten had. Wat grappig om te lezen dat Mila zich lekker vastgrijpt aan de pluto knuffel! Heb je zeker nog geen hello kitty winkel bezocht haha (neem aan dat ze die ook heben!) hier is het eerste Sinterklaasjournaal een feit, de boot is onderweg. Ruby heeft al een boel kado's gezien op de boot en weet zeker dat er 1 voor haar bij zit. Een tractor die op het beeldscherm voorbij kwam is voor Quint, dat weet ze zeker! Erg leuk om haar reacties te zien, op de voor haar nog "onbekende" sint en piet. Volgend jaar samen op de kade staan Jel, lekker in de kou haha. Nou ik houd jullie weer op de hoogte van het gebeuren hier en lees jullie verhaal morgen weer, met plezier! Xx

M.A. van den Heuvel A long time ago

Het is tot nu toe een prachtige indrukwekkende reis. Ik had vooraf niet verwacht/ gedacht dat het zo gaaf zou zijn.
Het is fijn toeven in ons eigen huisje op wielen, meer hebben we niet nodig. Leuk dat jullie allemaal onze verhalen lezen en volgen. Ik ga nu een verslag maken van ons Grand canyon avontuur.
Ik kijk uit naar jullie reacties. Gr. Remco
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!