Dag 13: Barstow

Door M.A. van den Heuvel - A long time ago

Vandaag een rustig dagje. We gaan Las Vegas verlaten en op weg naar San Diego. We hebben gekozen om deze reis over 2 dagen te spreiden, waardoor we 2 korte ritten hebben. Zeker na gisteren erg fijn!

Mila werd om kwart over 7 wakker. Marielle dus automatisch ook. Mila heeft zichzelf nog tot half 9 kunnen vermaken op bed, daarna zijn we alledrie opgestaan. Vanuit bed nog even geskypt met opa en oma Schook om opa veel succes te wensen met de operatie morgen. We duimen vanuit de USA dat alles voorspoedig verloopt!

Daarna nog voor de laatste keer wezen ontbijten in het naastgelegen hotel. Vanaf morgen moeten we weer zelf ons brood roosteren. Toch jammer, hier raakten we aan gewend!

Na het ontbijt de spullen ingepakt en 'hit the road again'. De zon schijnt al lekker dus de temperatuur loopt al lekker op, Mila en Marielle doe even een slaapje in het lekkere zonnetje en Remco rijdt ons veilig naar de volgende bestemming.

Rond half 2 komen we bij de Walmart aan. We hadden dringend nieuwe boodschappen nodig. Gelukkig is deze Walmart vlakbij de camping dus dat konden we handig combineren. Mila heeft deze keer meer zin in de Walmat dan de vorige keren. Vrolijk loopt ze zelf rond in de winkel en loopt op alle spullen van Hello Kitty af. Ja na deze vakantie kunnen we niet meer om Hello Kitty heen. Schijnbaar is het ook nog eens extra populair hier in de USA. Je wordt doodgegooid met van alles van Hello Kitty.

Na de boodschappen vertrekken we naar de camping. Deze bereiken we al na 10 minuutjes. De zon is nu fiink fel dus snel onze korte broek aan! Nadat we de camper weer geinstalleerd hebben, gaan Remco en Mila naar de speeltuin. Dat wordt al echt een ritueel. Mila vindt het prachtig! Na bijna een uur komen ze weer terug.

Vanavond ook weer in de camper eten. Ook dat is weer even wennen. Remco bakt worstjes op de BBQ en ondertussen staan de aardappeltjes al te bakken en de worteltjes al te koken in de pan in de camper. Toch best wel weer lekker een eigen gekookt maaltijdje. Zeker na de fastfood dag van gister is het fijn om weer gezond te kunnen eten!

Na het eten is Mila toch wel erg moe en wil graag naar bed. Binnen 10 minuten slaapt ze. Kan ze lekker bijslapen van de vermoeiende dag gister.

Marielle en Remco roosteren nog een marshmallow op de BBQ en houden het dan ook voor gezien.

Morgen gaan we verder naar San Diego. De camping is geboekt dus laat Seaworld maar komen :)

Reacties

Fam. Libbers A long time ago

Ja hoor, trek de korte broeken maar aan... Hier voor het eerst deze week de ruiten van de auto NIET hoeven krabben! Dikke winterjas voor de kids en de mutsen en sjaals al opgezocht. Morgen even een afspraak maken voor de winterbanden. Daar zijn we hier mee bezig. Maar veel hello kitty in de walmart? Dan heb je ook vast al een kado voor Ruby in februari ;-) haha. Die is er ook gek op! Verder ook hier een rustig dagje. Nu lekker aan de thee op de bank na een drukke werkdag. (Ja hier wordt gewerkt, helaas) Arjen gaat zo de laatste nacht in voor deze week, dus lekker een weekend met de fam. Begin je al lekker te groeien jel? Zag wel op de foto, dat je mooie luchtige broek met print de reis mee mocht maken van Remco hihi. Ach je ziet daar vast gekkere combi's. Blijf lekker genieten en ook wij duimen mee voor opa Schook, maar mensen uit Buurmalsen zijn bikkels, dus komt vast wel goed :-) xx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!