Dag 14: San Diego

Door M.A. van den Heuvel - A long time ago

Vanochtend hebben we lekker rustig aangedaan. De zon scheen al heerlijk toen we rond half 8 wakker werden. Na een ontbijtje nog even lekker in het zonnetje gezeten. Mila liep vrolijk rond en Remco ruimde de laatste spulletjes buiten op.

Rond half 11 vertrokken we van deze camping en na een tankstop reden we al snel weer op de snelweg richting San Diego. De reis duurde ongeveer 3 uur, waarvan de laatste kilometers flink druk waren. Goed opletten dus, want rechts inhalen is hier toegestaan. Het verkeer komt dus van alle kanten.

Rond 15 uur waren we op de camping. Volgens de KOA site (Kampground of America) is dit de beste KOA camping van 2013 en nu hebben we deze vakantie al een aantal KOA campings gezien. Deze is inderdaad erg mooi.

We hebben lekker onze spulletjes weer uitgepakt en nog even van het zonnetje genoten. Mila had de hele reis hier naartoe geslapen dus die was ook lekker uitgerust en liep lekker rond de camper. Verder weinig gedaan vandaag.

Na weer een heerlijk maaltje van kok Remco, nog even muziek geluisterd in de camper. Mila vindt het prachtig en danst door de camper. Rond 7 uur is ze wel weer moe en wil graag slapen. Wij internetten nog wat en gaan dan ook lekker ons mandje in. 

Mila wordt wel weer wakker rond 22 uur. Ze heeft sinds gister een vervelend hoestje. Waarschijnlijk van mama (die er nu inmiddels wel vanaf is) gekregen. Gelukkig heeft Marielle gister bij de Walmart al hoestsiroop voor kinderen gekocht en dat lijkt goed te werken. Al snel slaapt Mila weer. Deze keer mag ze lekker bij papa slapen. Morgen weer een nieuwe dag voor de boeg. Morgen gaan we naar Seaworld. We zijn benieuwd!

 

Reacties

Fam. Libbers A long time ago

Na alle drukte van LA en de dagtrip, lijkt me een rustig dagje als deze heerlijk! Hier is het weer voor een grote schoonmaak, al heb ik nog niet veel zin hihi. Maar met de decembermaand voor de deur en alle verjaardagen, moet ik toch echt speelgoed op gaan ruimen (ja remco het gaat WEG!) dus mocht er een grote tas bij jullie binnen staan, schrik niet haha, grapje ,Mila komt niets te kort. Maar geneit lekker verder van de zon, hier is het mistig en herfstachtig. Xx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!