Dag 16: Dagje camping

Door M.A. van den Heuvel - A long time ago

Vandaag hebben we een rustdag ingelast. We waren eigenlijk alledrie wel erg moe van alle indrukken die we de afgelopen dagen opgedaan hebben en vonden het wel lekker om een dagje op de camping te blijven. We moesten nog wel even wat boodschapjes doen maar dat was het dan ook! 

S' Ochtends lekker rustig aan gedaan. Mila wilde weer lekker naar buiten en liep rond de camper. Na het ontbijt is ze nog even met Remco naar de speeltuin geweest. Marielle heeft intussen een aantal wasjes gedaan, want we waren zo onderhand wel door onze schone onderbroeken en sokken heen :)

Rond half 1 zijn we even naar de Walmart in de buurt geweest. Daar de laatste inkopen gedaan. Hier moeten we het wel mee kunnen redden tot donderdag. Snel weer terug naar de camping om te lunchen. We hebben daar lekker een soepje met brood gegeten. Mila leek wel uitgehongerd. De buitenlucht doet haar goed eten. Echt elke maaltijd die we haar voorschotelen gaat op!

S' Middags verder gechilled. Mila kijkt nog even naar de intocht van sinterklaas en roept nu de hele tijd om ' Klaas'. Zo grappig! Helaas hebben we niet alles kunnen zien omdat internet niet optimaal werkte om te kunnen streamen. Maar dat gefet niet. Het gaat om het idee.

Aan het eind van de middag nog een bezoekje aan de speeltuin. Remco komt daar een ander Nederlands stel tegen met 2 kinderen. Dit zijn de eerste Nederlanders die we hier tegenkomen. (Afgezien van de Nederlanders die met ons in het vliegtuig zaten op de heenweg :) Erg leuk ook om hun ervaringen te horen. Deze komen veel overeen met die van ons!

Daarna heeft Remco weer een lekker maaltje voor ons gekookt met ijs als toetje. Daarna nog even spelen en dan naar bed. Van dat buitenspelen is Mila wel moe geworden en daarnaast heeft ze niet echt een middagslaapje gedaan. Marielle is bij het naar bed brengen van Mila ook in slaap gevallen en wordt pas om 11 uur weer wakker. Gelukkig heeft Remco zich buiten prima vermaakt met een glaasje Californische wijn en een vuurtje en de gezelligheid van alle mensen om ons heen. Dit is een drukke maar gezellige camping met veel sfeer. Jammer dat we deze morgen weer gaan verlaten. We hebben het hier prima naar ons zin gehad!

Reacties

Fam. Libbers A long time ago

Na de intocht op tv gezien te hebben wil Ruby echt niet slapen. Dan maar naar de stad. Daar zijn de inspectiepieten om te kijken of Sinterklaas de 23e wel hier aan kan meren. Ruby overwint haar angst en geeft Piet een handje. Er is in de straat van het chocoladeguis/ter Stal een pietenhuis, daar kan je meedansen met de pietendisco. Vermoeidheid speelt haar parten dus zin in het pietenhuis heeft ze niet, dus op naar huis, eten, in bad en dan de schoen zetten! Wat een leuke tijd is dit. Gelukkig (aan de ene kant en helaas aan de andere kant) zijn jullie snel weer thuis en kan je deze gezellige tijd hier ook mee vieren!

M.A. van den Heuvel A long time ago

Ja denk dat Mila ' Klaas' wel echt leuk gaat vinden. Mila is niet zo bang na al die poppen en beesten die ze hier gezien heeft, al snapt ze eigenlijk nog helemaal niet wat Klaas in NL komt doen... Al zien die kadootjes er toch wel heel leuk uit!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!