Donderdag 22 mei

Door Aad en Tinie - 25-05-2014 03:45

We vervolgen omze weg van Cranbrook naar Nelson, een rit van 230 km. het is schitterend weer en we houden koffiepauze bij een meer. Daar zijn twee kinderen aan het steentjes zeilen en dat maakt het kind weer wakker bij onze mannen,

Via Creston en Salmo komen we dan eindelijk in de sneeuw terecht. We stoppen op het hoogste punt. 1700 meter, daar is het fris en er ligt nog volop sneeuw.

Al vroeg in de middag komen we aan op een stadscamping in Nelson. Het plaatsje bestaat uit veelal houten huizen en is gebruikt als locatie voor vele films. We staan op loopafstand van het centrum. Ze hebben ons verteld dat je in Nelson de lekkerste koffie van heel Canada kan drinken, maar helaas we krijgen de kous op de kop want we zijn te laat en ze gaan sluiten. De volgende ochtend om half zeven gaan ze weer open. O ja, even vergeten dat de canadezen 's-morgens buitenshuis ontbijten.

Reacties

Lydia 29-05-2014 16:57 {{button-20879}}

Hallo Tinie en Aad,

Wat maken jullie weer een mooie trip. En wat wonen wij toch bekrompen en boven op elkaar!Die foto met die groene truc wat geweldig jullie lijken wel dwergen!Geniet nog lekker met elkaar en heel veel plezier.
Hartelijke groetjes.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan