Dag 4: New York - LA

Door Hein Terweduwe - A long time ago

Vandaag sluiten we het eerste hoofdstuk van onze reis al af en daarom wordt er beslist dat de vrouwen vandaag nog wat gaan shoppen en de mannen nog maximaal gebruik zouden maken van de New York Pass.

Maar eerst gaan we nog samen na een kort ritje met de metro naar de M&M store. Luca en Hein gaan dan nog naar de Beats Store in Soho en hebben nog een korte ontmoeting met Rob Hitt (Crush Management en ex-Midtown) op diens werkplaats in de buurt van Union Square. Daardoor wordt de beschikbare tijd al zo beperkt dat we ons moeten beperken tot nog slechts 1 museum en dat wordt dan het Museum of Natural History aan Central Park.

We zien de vrouwen dan pas terug aan ons hotel en reppen ons daarna met de NJ Transit in Penn Station weer terug naar de luchthaven. Daar blijkt net voor ons vertrek dat alle vliegtuigen aan de grond worden gehouden wegens het stormachtige weer. Na een 2 a 3 uur vertraging vertrekken we dan toch eindelijk voor de 6 uur durende vlucht naar Los Angeles.

Aangekomen op LAX rond middernacht moeten we met een shuttle bus naar het Alamo autoverhuurcenter en kiezen ons daar een Chevrolet SUV uit voor onze verdere reis. Het voordeel van dit late uur is wel dat we een zeer rustige trip van een 15-tal km doorheen LA kunnen afleggen vooraleer aan te komen aan het Montrose Suite Hotel in de buurt van Sunset Strip. Effe paniek toen bleek dat dit hotel geen enkele info had ontvangen over onze boeking, maar we werden dan toch toebedeeld met een Suite met aparte slaapkamer (een upgrade van 3 klasses volgens de man achter de balie) voor hetzelfde tarief na een telefoontje met booking.com. Iedereen doodop in bed voor alweer een zeer vermoeiende dag...

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!