Dag 13: Death Valley - Bryce Canyon

Door Hein Terweduwe - A long time ago

Vroeg opgestaan vandaag omdat we nog 2 uitzichtpunten (Zabriskie Point en Dante's View) willen doen in Death Valley vooraleer de 610 km lange trip naar Bryce Canyon aan te vatten. Beide zijn weer juweeltjes om nooit te vergeten: het eerste met zicht op de prachtig gevormde en gekleurde rotsformaties hier, het tweede met een zeer weids zicht over de ganse vallei.

Daarna is de weg eigenlijk wel behoorlijk saai tot zowat een 100 km voor Bryce Canyon. We passeren ook wel al even Las Vegas maar we stoppen hier nu enkel nog maar om een McDonalds aan te doen. Binnen een dikke week sluiten we hier onze vakantie af.

Net voor Bryce Canyon laten we Zion naast ons liggen maar rijden we wel nog een prachtig natuurgebied door (Dixie National Forest) met onder andere het vulkanisch gevormde Navajo Lake. De bomen hier doen ook wat idyllisch aan en de zwarte lava-grond heeft iets eigenaardigs.

In de late namiddag arriveren we dan in ons hotel in Bryce Canyon: het Best  Western Plus hotel. We vinden een zeer ruime kamer en alles is zoals steeds hier in de US weer goed in orde met op het domein 3 restaurants waar we van een lekker buffet genieten. De rest van de avond is uitrusten na die vermoeiende autorit. Morgen vliegen we er weer in!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!