Dag 17: Moab (Arches) - Page (Lake Powell)

Door Hein Terweduwe - A long time ago

Om toch maar zeker te zijn dat die melding "Change Engine Oil Soon" ons geen parten zou spelen in onze verplaatsing van meer dan 400 km vandaag naar Lake Powell, besloot ik even contact op te nemen met verhuurbedrijf Alamo. Zij zouden een vervangwagen ter beschikking houden op het vliegveld van Moab, zowat 25 km verderop. Daar aangekomen bleek dit echter toch niet te kunnen en werden we weer wandelen gestuurd. Om een verhaal kort te maken... we wilden om 8u30 verder naar onze volgende bestemming, maar uiteindelijk werd dit 11u30.

Halverwege onze rit vandaag passeerden we via Monument Valley en de Navajo indianen. We stopten even bij het Visitor Center daar met mooie zichten op de Redlands. Ook de mijlen voor aankomst in dit gebied waren fantastisch met mijlenver voor aankomst het zicht op deze honderden meters hoge rode  rotsmassieven. Je waande je toch echt even in cowboy- en indianenland die je kent vanuit de westerns. We kochten zowel bij een tussenstop van de navajo-indianen als in het visitor center enkele leuke vakantiegadgets.

Daarna was het weer een 200 km vooraleer we aankwamen bij ons motel in Page bij Lake Powell. Dit verblijf had ik gevonden via Tripadvisor en net zoals Eddie in Yosemite, bleek ook Jake hier de best mogelijke gids in dit gebied. Er was wel één probleempje... we hadden hier voor morgen via hem een powerboat gehuurd, maar door omstandigheden bleek dit weer niet in orde te zijn. Hij zou er alles aan doen om ons morgen toch de ganse dag op Lake Powell te krijgen in onze eigen boot.... we zien morgen dan wel weer...

Vanavond nog heel lekker gegeten in Mexicaans restaurant "Fiesta Mexicana" (de rest van het gezin vond het wel maar zozo), maar wat mezelf en Annick vooral zal bijblijven hier zijn de geweldige Margarita's die we hier dronken.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!