Dag 18: Page, Lake Powell

Door Hein Terweduwe - A long time ago

Vandaag maar een kort blogbericht. Onze gastheer Jake hield wel degelijk woord en zorgde ondanks de problematiek voor een meer dan geweldige boot voor ons. Ik moest 's morgens nog even mee met hem om de boot gaan op te pikken bij een verhuurbedrijf met zijn eigen pick-up. Hij ging ons dus zelf te water laten en weer oppikken. Daarnaast leende hij ons zijn eigen "tube" om achter de boot te hangen. Het was een monster van een tube!

Om zowat 9AM lagen we al in het water en hoewel we eerst nog wat bij moesten schaven aan onze oriëntatie en behendigheid om de boot te besturen, verliep dat na een half uurtje al erg vlot. Het was voor ons niet alleen een ongelofelijk spannende gebeurtenis om zo'n boot te huren, maar ook de omgeving waarin dit alles gebeurde was gewoon fenomenaal alweer, zo mooi! Vooral het gebied van de Navajo-canyon was prachtig.

De kinderen hebben bijna niet in de boot gezeten want zij zaten bijna altijd in hun tube. Maar voor hen was dit allicht HET hoogtepunt van deze vakantie. Hoewel deze belevenis zeker niet goedkoop geweest is, was het elke dollar waard.

Jammer genoeg begon er zo rond 4PM een storm op te steken en beslisten we toch maar een uurtje eerder aan te meren. Jake stond alweer klaar om ons aan wal te brengen.

Vanavond ook nog een lekkere pasta bij "Bonkers" gaan eten vooraleer in ons bed te stappen.

Reacties

Heid A long time ago

Ja watte!! Jullie zien er allemaal hééél gelukkig uit :) Wat een fantastische reis en prachtige foto's. Ik ben benieuwd naar de verhalen achteraf. We volgen op de voet. CU

kristel.saenen@skynet.be A long time ago

wat een ongelooflijk mooie foto's. Schoon plekjes in de wereld! wah!nog veel plezier; xx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!