L.A Dag 21

Door William&Anja Ensing - A long time ago

Vanmorgen om half 8 weggereden vanuit Ventura natuurlijk eerst langs starbucks en toen op om de laatse 150 km te gaan rijden.Heerlijk stuk langs de kust gereden weer en des te dichter we bij L.A kwamen des te drukker werd het.

Eerst naar beverley hills gereden even bij starbucks de tussenstand voetbal gehoord en de drukte weer in gereden er is bijna geen doorkomen aan hier.

Toen op weg naar the hills voor de holleywood letters.

Toen naar de walk off fame wat een hectiek en drukte en veel sterren ff lekker rondgewandeld en nog nederlanders gezien.

En zelfs de politie is aardig hier!!

De dag vloog voorbij en we waren nog wel zo vroeg weggegaan toen snel op naar het hotel om even te relaxen en helaas de koffers in te pakken wat een leuk hotel leuke muurschilderingen binnen en leuke hofjes.

Toen lekker bijtijds bedje in om de volgende morgen vroeg eruit en auto inleveren bij alamo en naar huis te vertrekken!!!

 

Groetjes Anja en William

Reacties

Pa A long time ago

Groetjes tot weerziens

Thea A long time ago

Groetjes xxx

Annemie Vercruysse A long time ago

Hoi William en Anja

Ondertussen al terug in Nederland zeker ? Bij ons wordt het elke dag een dagje minder in het aftellen. Binnen 3 weken moeten wij gisteren aangekomen zijn in Frisco. Nog eventjes doorwerken nu ...
William, Anja, hoe zet je foto's op de blog ? Zie dat er apart dossier is voor foto's ... Eigenlijk nog niet alles goed doorkeken denk ik. Beste groetjes
Annemie en Mireille
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!