Dag 11: Zion

Door Hans en Marian - A long time ago

Vanmorgen, woensdag 30 april, op ons gemak de dag gestart. Om 08:00 uur vertrokken naar Zion NP, Utah. We hebben de touristische route over Hway 14 genomen. Prachtig door een bos waar we binnen 10 minuten 6 herten hebben gespot. We hebben flink geklomen en reden in een winterlandschap compleet met sneeuw en ijs. Heel apart want in NL hebben we geen sneeuw gehad. 

In Cedar City boodschappen gedaan bij Walmart. We hebben ons beperkt tot levensmiddelen en de overige afdelingen niet bezocht. Vanaf Cedar City was het nog geen uur naar Zion NP. Prachtige rit!

We zijn  op 400 meter van het park een camping opgereden en kregen  op ons verzoek een prachtige plek aan een riviertje met een schitterend uitzicht op de bergen/rotsen. 

We hebben lopend vanaf de camping Zion bezocht. Wederom een fantastische ervaring. Zie de foto's.

Om 17:00 een biertje gedronken bij http://www.zioncanyonbrewingco.com Alleen een biertje bestellen is niet mogelijk in de staat Utah. We werden verplicht er 'iets' te eten bij te bestellen:  "it's the law". Maakte overigens niet uit wat. Dus een portie chips was ook goed.

Na het biertje terug naar de camping. Heerlijk aan het stromende riviertje gegeten en daara de fik erin. Morgen gaan we naar Las Vegas. We gaan in Las Vegas, op advies van Wim/Thea en Cor/Diny, tot maandagochtend staan. 4 dagen dus. Hopelijk vertrekken we maandag 'gevuld' voor de laatste week met de camper richting San Francisco.

Inmiddels is hier 20:00 uur. Het hout gaat nu in de fik en we maken ons  op voor een heldere nacht met veel sterren. 

Laters! 

Reacties

Thea A long time ago

Zo ik heb weer zitten genieten met mijn kopje koffie hoor. Wanneer jullie in Vegas zijn, moet je wel even het Riviera Hotel binnengaan, kun je zien hoe een massaal iets. Heel veel plezier in Vegas en je kunt lekker opnieuw trouw en hihihi. Kus Thea

Petra A long time ago

Wat heerlijk om iedere ochtend even wat te lezen,het is net als iedere ochtend de krant in de bus te krijgen je kijkt er echt naar uit. Ik zal het wel missen als jullie weer terug zijn. Heel veel plezier in Vegas maar ga niet blut weg haha.
Petra.

Mag A long time ago

Ha buurtjes.
Wat gaaf weer jullie verhaal, en wat een prachtige foto's.Heb me vandaag iets verslapen hahaha, zit ook net als mn buufie aan de koffie en mn kommetje yoghurt.
Nou geniet lekker in die Las Vegas en niet te veel gokken hè :-):-):-)
Liefs Peet en Mag

Nel kriek A long time ago

Wat een gaaf he zo reis
Morgen een paar dagen lekker op de zelfde plaats ook heerlijk een beetje rust
Geniet van deze heerlijke dagen
De grt

Harmke Verkerk A long time ago

Goedemorgen, Is het eerste grote geld al binnen?? Ha,ha,ha. Wat een prachtige rit maken jullie. Ik ben erg verbaasd dat het overal nog zo koud is, vroeger op school zeker niet zo goed op zitten letten bij 'aardrijkskunde'. Goed dat je even niet moet rijden en lekker kunt lanterfanten. Ook vakantie. Groetjes, Harmke

Bert&Francis A long time ago

We zitten hier écht met jullie mee te genieten. Wat een indrukken en belevenissen.
Voor ons wordt de drang alleen maar groter om dit ook een keer met eigen ogen te gaan aanschouwen. Geniet er maar van en een goede reis verder.

anneke sebel A long time ago

Hoi Hans en Marian, Bij thuiskomst van mijn vakantie heb ik jullie verslagen gelezen, en het is weer fantastisch zo te lezen. leuk hoor geniet er maar van. Tot gauw en Marian heb je t..k.... al aan gehad,
Groetjes Anneke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!