Dag 16: Bakersfield (rustdag)

Door Hans en Marian - A long time ago

Vanmorgen, maandag 5 mei, heerlijk uitgeslapen. Dit hadden we blijkbaar nodig na de vermoeiende dag gisteren in Death Valley en de lange rit van Las Vegas naar Lake Isabella. Daarom besloten om het vandaag rustig aan te doen. In plaats van rechtstreeks naar Sequoia National Park hebben we een tussenstop gedaan in de stad Bakersfield en daar een resort geboekt. Luxe dus!  En dat was het. 

Onderweg de profiand aangevuld voor de laatste week. Met uitzonderdering van de benzine, welke hier duurst is met zo'n 4,25 dollar per gallon, is het m.b.t. de overige zaken niet opvallend duurder of goedkoper dan in de de andere staten die we hebben bezocht. Opvallend dat de POM sap hier duurder is dan bij de AH in NL terwijl het hier vandaan komt.

De weg naar Bakersfield was door een dal met een smalle, bochtige weg. Langzamer verkeer (wij dus) konden regelmatig gebruik maken van uitwijkstroken zodat het verkeer achter ons kon passeren. Voor deze actie werden wij vrijwel altijd beloond met claxonnerende passerende auto's. Voor 'toeteren'  krijg je bij ons een dikke prent. Hier dus niet..... hebben we zelf ook maar eens getoeterd. 

Tegenover dit Resort is een grote camper world. Verkopen ze dus campers, caravans etc. Hebben we  bezocht. De campers van binnen en buiten bekeken. Wat een ruimte en luxe! Daarmee vergeleken is 'onze' camper formaat Dinky Toy. En de prijzen vielen ook mee. Voor een ton heb je een touringcar met alles erop en eraan. Het was voor de verkoper geen probleem om de camper te verschepen naar NL. Hadden we maar wat meer dan de 5 dollar in Las Vegas  moeten inzetten.

Vanaf morgen dus naar de Nationale Parken (Sequoia, Kings en Yosemite). De vraag is of we overal WiFi hebben. Dus als we een dag geen bericht hebben geplaatst dan komt dit door het het ontbreken van WiFi.

 

Reacties

Thea A long time ago

Nou dat is weer heel wat om te lezen met een bakkie, dit terwijl jullie lekker op 1 oor liggen. Ja wat aardig in het verkeer zijn kunnen ze hier nog wat van leren he. Geniet nog van de hele oude grote dikke bomen en andere parken en ik hoop dat jullie WIFI hebben anders moet ik koffie drinken zonder jullie:-) :-) :-) :-).
Groetjes Thea en Wim

Mag A long time ago

Ha buurtjes, weer een leuk verhaal om te lezen bij mn yoghurtje en mn bakkie koffie.Ja jullie hadden ff een tonnetje moeten winnen :-):-):-):-):-) helaas.
Geniet nog maar lekker van de laatste week.
Doegdoeg
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!