Dag 21: Bethel Island

Door Hans en Marian - A long time ago

Vanmorgen, zaterdag 10 mei, heel rustig aan gedaan en uiteindelijk om 10:00 uur gaan rijden naar onze voorlaatste bestemming; Bethel Island. Van de droogte naar het water. Een rit over de snelweg waar het behoorlijk druk was.

De camping staat vol en bij de recptie zijn wij de enige die nog moesten arriveren. Een mooie plek tussen de Amerikanen. Geen buitenlanders hier op deze camping. En dan blijkt een zaterdag voor de Amerikanen een soort van feestdag te zijn. Overal BBQ en drank. Dit duurde tot 20:00 uur waarna het rustig werd. Overigens nergens echt overlast. En de Amerikanen letten niet op elkaar. 

We hebben wat gedronken bij het haventje. Een cocktail en een biertje. Mooi uitzicht over het water en boten. Terug op de camping het schouwspel aanschouwd van de Amerikanen die met veel gescchreeuw aan het BBQ-en waren. Niemand let hier op elkaar. Dat valt ons dan weer op. 

Morgen gaan we een stukje varen en rustig aan doen. We hebben nieuwe foto's geplaatst. 

Reacties

anneke sebel A long time ago

hoi hoi, Leuk de foto s. Ik mis alleen nog een foto van ja Marian in je T..k.... ben benieuwd. Nou nog heel veel plezier.

Betsy Bronsgeest A long time ago

Wat een prachtige foto's en wat lief die reeën. Marian heb je er erg in dat het vandaag Moederdag is, dus doe rustig aan en laat je maar lekker verwennen.

Nog een fijne laatste vakantiedag.

an en ies A long time ago

Schitterende foto's Howlings.
Ik heb jullie ooit een stukje horen zingen dus de overeen komst met de vertaling van jullie achternaam,verrassend.
Wat een belevenissen bij die yankees!
Blijf nog maar ff in het warme
california. Hier regend het pijpestelen en staat de kachel bij tijd en wijlen aan om de kouwe kuiten van ies op temperatuur te houwen. Word volgende week wel beter en tegen de tijd dat jullie thuis zijn word er zon verwacht. Marian neem een stekkie mee van dat boompie van 2700 jaar oud. Leuk voor in de tuin!(wel op jouw tuingrens natuurlijk he) Geniet nog een weekie. Howdie neighbours.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!