Charlottesville

Door Daniëlle Bakker - A long time ago

Vanmorgen ging de wekker om 7.30, alleen waren Paul en ik al om 6.30 wakker. Na het ontbijt zijn we om 9.30 op weg gegaan naar Eric en Elise in Charlottesville. De rit duurde ongeveer 2.5 uur, maar we hebben ons geen moment verveeld. Wat een mooie omgeving!!!! We zijn langs het huis gereden waar mijn oom en tante hebben gewoond. Ik ben daar 35 jaar geleden op vakantie geweest met mijn ouders en broertje. 
We blijven 2 dagen in Charlottesville en Diana en Jim hebben een hele mooie kamer in een hotel geregeld. Eigenlijk 2x2 kamers. Erg mooi en luxe!!! De kinderen zijn helemaal gelukkig met een eigen kamer. 
Nadat we Eric en Elise tegemoet zijn gelopen, hebben we geluncht in het oude centrum. Erg leuk om mijn neef en zijn dochter weer te zien.  Na de lunch en nadat we hebben gekeken waar Eric woont, zijn we naar de University  of Virginia gereden. Dat is echt een stad op zich. Erg mooi, met hele mooie en grote gebouwen en erg veel groen!  Ontworpen door Thomas Jefferson. Daarna een lekkere Frappuchino bij Starbucks gedronken. Vervolgens even opgefrist (vooral Daphne haar voeten. Die waren behoorlijk zwart geworden na het klimmen in een boom) in het hotel en hup op naar een Mexicaans restaurant. Wederom echt heerlijk gegeten!!! En wat je niet op krijgt, kan je gewoon meekrijgen naar huis. Zo logisch als het is, je betaald er voor, zo verbaasd blijf ik er toch elke keer weer over. 
Na het eten zijn we met z’n allen naar Erics huis gelopen, waar we nog gezellig wat gedronken hebben. De kinderen hebben zich prima vermaakt met verstoppertje spelen op het oude kerkhof tegenover Eric zijn huis. 
Nu liggen we languit op bed in onze kamer. De kinderen hebben de tussendeur dichtgedaan en ik ga ze het goede nieuws maar eens vertellen, dat het nu toch echt de bedoeling is, dat ze moeten gaan slapen. Morgen al weer de laatste dag in Amerika, met een druk, maar zeker erg leuk schema voor de boeg. 

 

Reacties

Mariette A long time ago

Dag lieve schatten,

Wat heerlijk om mee te kunnen lezen! Een totaal ander land waar alles idd anders wordt geregeld en is. Het eerste deel zit er al weer bijna op en nu door naar het noorden......

De tijd gaat zo snel; geniet er maar goed van. Hebben de dames het ook nog steeds naar hun zin?!

Dikke kus
Mariette 😘

T.Bakker A long time ago

Hoi,
Zo te horen hebben jullie een druk maar gezellig programma.
Jullie worden wel lekker verwend.Fijn dat de kinderen het ook zo naar hun Zin hebben.

groetjes,

Pa en Ma

Lisette A long time ago

Haha jij en vroeg wakker en dat nog wel in je vakantie. Je hebt in ieder geval wel wat aan je dagen zo en die tijd heb je zo te lezen ook nodig met alles wat jullie doen. Klinkt helemaal super!! Geniet van jullie laatste dag in Amerika en alvast goeie doorreis. 😘😘

The A-team A long time ago

Ha USA-gangers!

Dat klinkt helemaal goed! Leuk hoor, dat jullie het zo naar je zin hebben! Op naar de volgende goede ervaringen!

Have fun!

Corine, Shanka, Rohan en Thanu
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!