Laatste volle dag in Amerika

Door Daniëlle Bakker - 01-08-2014 14:24

Gisteren was onze laatste volle dag in Amerika. We zijn de dag begonnen met een ontbijt bij Tip Top. Een echt Amerikaans ontbijt met pancakes, wafels, toast en natuurlijk de koffie die constant bijgevuld wordt. Best lastig als. je melk en suiker gebruikt, de verhouding is dan elke keer weg.  Na een stevig ontbijt, zijn we naar het graf van mijn oom gegaan. Ik wil nog een tijdje blijven leven, maar mocht ik ooit begraven willen worden, dan hier. Wat een mooie plek op Monticello Mountain. 

Daarna doorgereden naar Monticello, dat was het huis van Thomas Jefferson, de schrijver van onder andere de grondwet van Amerika.ook heeft hij meegeschreven aan de onafhankelijkheidstrijd verklaring. Beetje jammer dat hij 600 slaven voor zich had werken. We hebben een tour gedaan door zijn huis en hebben wat rondgelopen op het landgoed. Erg mooi allemaal en natuurlijk weer wat geleerd. 

Uiteraard moest er daar na weer gegeten worden. En dat hebbe we gedaan bij Bogo's Bagels. Zoete Bagels, zoute, met maan- of sesamzaad en je kunt er vanalles op laten leggen. 

Inmiddels kwam het einde van de dag in zicht en hebben we afscheid moeten nemen van mijn neef en zijn dochter. Echt super om ook eens een keer in hun leven te kijken. 

Daarna weer 2,5 uur naar het huis van mijn nicht gereden. Alles weer opnieuw ingepakt, wat een zooitje na 4 dagen en de pizza opgegeten (bijna dan). Natuurlijk moesten ook die calorieën er weer af en hebben we een flinke wandeling door het bos achter hun huis gemaakt. Erg grappig, want je komt daar dan ook gewoon de herten tegen. Nog even lekker zitten kletsen. Inmiddels is het weer ochtend en nu moet ik gaan douchen, want over   2 uur vertrekken we naar het vliegveld. Wel een erg dubbel gevoel, eigenlijk willen we nog helemaal niet weg, maar aan de andere kant.......heel veel zin in Canada. Wie weet komen we gewoon weer een keer terug.😉

Reacties

Pa en Ma Ballering 01-08-2014 15:01 {{button-24233}}

Wat fijn dat jullie zo gastvrij ontvangen zijn bij de familie . Nu de langverwachte reis naar Canada. Een goede vlucht via Chicago naar Calgary.
🏥✈️✈️✈️✈️✈️

T.Bakker 01-08-2014 20:19 {{button-24250}}

Hallo,

Wat heb je dit weer mooi beschreven. Kan begrijpen dat je een dubbel gevoel hebt dat is een goed teken.
Goede reis,
Pa en Ma

Lisette 01-08-2014 22:30 {{button-24267}}

Goeie reis en op naar het volgende avontuur 💋

Christel 01-08-2014 22:43 {{button-24270}}

Weer een goede reden om na deze super reis te sparen voor een langer verblijf in Amerika. Goede reis! CANADA here they come!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan