Vrijdag 1 augustus

Door Daniëlle Bakker - A long time ago

And off we go again....

Vanmorgen zijn we om10.15 uur weggereden uit Herndon. We hadden de vlucht van 13.00 uur naar Chicago, die uiteindelijk ruim een half uur later vertrok. Eenmaal boven Chicago hebben we nog bijna een half uur rondjes gevlogen, omdat het weer niet helemaal was wat het moest zijn voor een goede landing. Nu moet ik eerlijk zeggen, dat ik me toch wel enigszins druk maakte voor de overstap op Chicago, maar wat blijkt nu.....we hebben alleen van de ene kant naar de andere kant moeten lopen, oftewel binnen 1 minuut zaten we bij de gate die we moeten hebben. De gate waar we uit kwamen, ligt tegenover de gate vanwaar we vertrekken naar Calgary. Tenminste, dat hoop ik maar, want voorlopig zitten we hier nog even. Nu maar hopen, dat de koffers ook zo makkelijk van het ene vliegtuig in het andere vliegtuig komen. 

Inmiddels liggen we in bed in een hotel in Calgary. Met een vertraging van ongeveer 45 min. zijn we geland op Calgary. We hebben deze vlucht in, denk ik, een antiek vliegtuig gezeten. Geen schermpjes en zelfs geen muziek!!!! Oude stoelen, het kraakte aan alle kanten, maar we hebben het gered. Weer door de douane, op naar de koffers. We hadden in ieder geval 1 koffer het vliegtuig in zien gaan, dus daar maakte we ons geen zorgen om......totdat we bij de bagageband komen en Daphne en Lara beginnen te lachen, want er lag een onderbroek van Daphne op de band. Jammer, 1 koffer gescheurd. Eerst alle koffers open gemaakt, om zeker te weten, dat we bepaalde dingen niet miste. Volgens mij is het alleen bij Daf haar onderbroek gebleven.......hoop ik dan maar. Dus Liset, ik hoop dat Rogier zijn aftershave in een andere tas zat. 
Maar goed, we gaan lekker slapen. Het is hier nu 23.50 uur, 8 uur vroeger dan bij jullie. Morgenochtend om 8 uur, worden we opgehaald om de camper te gaan halen. 

Iedereen alvast bedankt voor de leuke reacties!!! 😘😘

Reacties

Christel A long time ago

Haha dat is een rare gewaarwording als je onderbroek op die band ziet liggen na zo'n belevenis met dat oude vliegtuigje. Gelukkig goed aan gekomen in Calcary en nu op naar het nieuwe avontuur met de camper. Veel plezier Xx

Pa en Ma ballering. A long time ago

Wat een avontuur met dat vliegtuig. Gelukkig goed afgelopen. Daphne het was toch wel een schone onderbroek. Ga nu maar genieten van jullie lang gekoesterde wens om met de kids met de camper door Canada te trekken. Xxx

T.Bakker A long time ago

Gelukkig dat mamma er niet bij was.We hopen dat de trip door Canada word zoals je gedacht had.
Wij wensen jullie heel veel plezier.

Groetjes.

Lisette A long time ago

Haha wat een verhaal zeg .... Nou ja gelukkig is het allemaal goedgekomen. Nu genieten van de campertour en al het moois wat jullie gaan zien. Have fun lieverds!! 😘

chris A long time ago

Heyyyyyy leuk dat ik jullie ook kan volgen heb gekregen van pa ga ik zeker blijven kijken.Heel veel plezier groeten van Mick en mij!

Githa A long time ago

Jeetje wat een gedoe! Kon je alles nog meenemen in de andere koffers of is hij nog dicht getaped ? Echt wat voor Daphne! ! ! Die Daphne ziet de lol erin!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!