Zaterdag 2 augustus

Door Daniëlle Bakker - A long time ago

Zaterdag 2 augustus

Eigenlijk is het inmiddels zondag 3 augustus, maar we waren zo moe, dat we op tijd naar bed zijn gegaan. Daarbij hebben we hier ook geen WiFi, dus kan ik toch niets op het internet zetten. 
Hoe dan ook, hier mijn verslag over gisteren. 
Om 8 uur werden we opgehaald en werden we naar het terrein gebracht waar de camper stond. Natuurlijk kom je daar niet in je eentje aan, maar met nog een hele horde vakantiegangers. Van iedereen stond de camper klaar, alleen die van ons nog niet. Eerst dan maar al het papierwerk afhandelen en vooral ook de verzekering. We hebben geleerd van vorige keer. De meiden hadden inmiddels wel al onze camper gevonden. Lara zou zeggen OMG, wat een bakbeest. Ik wist dat ie groter was dan vorige keer, maar het is echt een enorm gevaarte. Na heel veel geduld te hebben gehad, het was inmiddels al 10 uur, is Paul toch even gaan pushen. Dat hielp, want het kleine mannetje wat ons hielp,  begon meteen te rennen. Na de nodige uitleg, zijn we rond 11.30 uur op pad gegaan. Eerst de boodschappen gedaan bij de Walmart. De kinderen wisten niet wat ze zagen en ze zijn best wat gewend uit Frankrijk en Spanje. We hebben er dan ook ruim anderhalf uur rond gelopen en daarna een broodje bij Tim Horton gegeten. Dat is een bekende keten, waar je vooral veel broodjes, bagels ed kunt eten. 
Boodschappen ingeladen en uiteindelijk op pad!!!! Paul moest wel even wennen met rijden, maar het ging super. Het landschap veranderde langzaam van een stad, naar een hoop grasland, naar bossen met meren. Zo mooi!!!! Daphne heeft de hele tijd naar buiten zitten kijken en Lara heeft vooral in het begin haar hoofd even van haar ereader afgedraaid. Later hebben ze samen, naar buiten kijkend zitten giebelen. Die meiden doen het zo goed!!!!! Ik ben zo trots op ze. We hebben ze de afgelopen week overal mee naar toe gesleept. Nu bedenk ik me dus ook dat we precies een week weg zijn. Het lijkt echt al 3 weken. 
Om een uur of 5 zijn we aangekomen op de campground. Eindelijk alle tassen uitgepakt en de kinderen gingen buiten de tafel dekken. Dit was van korte duur, want het begon te regenen😞. Als een idioot alles naar binnen gehaald en gezellig in ons mini huisje zitten eten. Eigenlijk wilden we nog een wandeling gaan maken, maar door de regen viel dit wandelingetje in het water. Iedereen is op tijd gaan slapen. Het was een lange, maar leuke dag. 

Reacties

Christel A long time ago

Ben benieuwd naar jullie mini huisje. Foto foto. Xx

T.Bakker A long time ago

Hoi,
Fijn weer wat van jullie te horen.
Goed van Paul dat hij zo'n bakbeest kan besturen geef hem maar een compliment.
We wisten wel dat de meisjes het goed zouden doen ( jij ook hoor ).We missen jullie groetjes en een knuffel van ons.

Lisette A long time ago

Ben ook benieuwd naar jullie mini huisje dus sluit me bij Chris aan: foto foto 😄😘

Githa A long time ago

Leuk dat je lekker de ruimte hebt in de camper! Die Paul gaat na zijn vaarbewijs nu ook zijn vrachtwagenrijbewijs halen? Ervaring zat, na een paar weken! Geniet lekker en doe de meiden een knuffel van ons!

Pa en ma Ballering A long time ago

Leuke foto van de bisson of buffel????
Geniet van alles wat jullie zien en maak een foto van de camper. We kijken uit naar het volgende bericht.xxx

Theo A long time ago

Mooie verslagen, het is net alsof ik ook vakantie heb!

Enjoy.

Eric and Elise A long time ago

Danielle, Paul, Lara and Daphne:

It was so nice to see you all!! Thank you so much for going through all of the trouble to come see us...it was a very special visit. Thank you also for the nice gifts...I am loving the zout drop. :) Enjoy the rest of your holiday and travel safely!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!