Donderdag 7 augustus

Door Daniëlle Bakker - 08-08-2014 17:08

Donderdag 7 augustus

 We zijn vanmorgen vroeg weggereden. Om half 9 reden we weg van de campground in Jasper. En eigenlijk ook een beetje weg uit de Rocky Mountains, aangezien we nu langzamerhand meer naar het westen gaan rijden. Het hoogtepunt van vandaag was de River Safari. En dat was ook echt een hoogtepunt. We gingen met een boot, met 12 personen, toevallig allemaal Nederlanders, de rivier op, op zoek naar beren. Dat is ook goed gelukt. Binnen 5 minuten werd de eerste beer gevonden en uiteindelijk hebben we er 5 gezien. Daarvan waren 2 moeder en kind. Echt mooi om te zien hoe ze naar elkaar zochten, aangezien ze allebei een andere kant op liepen. Ik wist niet dat de moederbeer een geluid maakt, waarop de cub dan reageert. Als laatste zagen we een zwarte beer, die de rivier overstak om naar een eilandje te gaan. Dit was echt zo leuk!!!! Daarna zijn we naar de campground in Blue River gegaan. Daar hebben we de camper neergezet en de rest van de middag hebben we daar een beetje rondgehangen. Op de fiets nog even wat boodschappen gedaan en nog wat wezen eten. Nu zitten we bij een knetterend kampvuurtje en de kinderen zijn lekker aan het badmintonnen. Een rustig middagje.......

Reacties

T.Bakker 08-08-2014 17:18

Fijn dat jullie die beren hebben gezien.Blij dat de kinderen het ook naar hun zin hebben.
Goed zo'n rustige middag vooral voor Paul na al die kilometers reiden.
Nog veel plezier.

groetjes.

Pa en ma Ballering 08-08-2014 20:37

Danielle, wat schrijf jij leuk. Het is een feestje om het te lezen. Het is genieten. Leuke foto's op fb. Jullie hebben al heel wat wilde dieren gezien en een mooie natuur. We kijken weer uit naar de volgende belevenis.

Evelyn 09-08-2014 09:47

Gaaf om te lezen al die belevenissen!Ik zal de komende dagen met een laptopje naar het restaurant op de camping moeten om alle ontwikkelingen te volgen.Maar onder het genot van een cappuccino is dat geen straf ;-) Geniet er nog maar van,dan doen wij thuisblijvers dat ook :-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan