Dinsdag 12 augustus

Door Daniëlle Bakker - A long time ago

Kelowna, daar gaan we echt nooit meer naar toe!!!!! Die plek, brengt ons geen geluk. Worden we wakker op de dag, dat we met een speedboot gaan varen, bewolkt en echt dikke wolken. Komen we bij de verhuur, mag er niet gevaren worden, omdat er onweer en veel regen op komst is. 😤👿. Om de teleurstelling voor de kinderen niet te groot te maken, laten we ze nog even parasailen, alleen kunnen Paul en ik niet meer mee op de boot......totaal tegen mijn gevoel in, hebben we ze toch maar mee laten gaan. Er zaten nog 8 mensen bij. Nadat de kinderen terug waren, heelhuids, zijn we nog maar even gekeken bij Michaels ( bij jou bekent Theo), dat is een grote knutselwinkel. Ik heb zo aan je gedacht Git. En dan nog maar even naar de Walmart. Waar de Canadezen hun kleding vandaan halen, ik heb echt geen idee. Uiteindelijk weer terug naar onze gezellige camping. Oh ja, er is dus geen regen en/of onweer geweest. Morgen vertrekken we weer. Op weg naar Hope. Paul en ik hebben echt het gevoel, dat de vakantie langzaam op zijn einde loopt. Eigenlijk is dat ook zo, maar overmorgen gaan we eerst nog naar Vancouver Island. 

Reacties

Theo A long time ago

Time flies when your having fun!!

Jacky A long time ago

Het gaat inderdaad snel, maar ook Vancouver Island is beslist de moeite waard. Gaan jullie ook nog naar The Butchart Gardens?
Het is zo leuk om het verslag te lezen, ik zie allemaal dingen voorbij komen waar we 30 jaar geleden zijn geweest. Leuk, nog veel plezier.

T.Bakker A long time ago

Jammer dat die 2 dagen geen succes waren. Flink van de meiden om zonder jullie te gaan parasailen.
Goede reis en we horen weer van jullie.

Groetjes

Mariëtte A long time ago

Zooooooo irritant; verheug je je zo op een heerlijke dag op het water .... kan het niet doorgaan en achteraf was er niets aan de hand?!

Better be safe then sorry maar op dat moment natuurlijk mega-balen 😡!

Maar je zegt het zelf ook al.... De vakantie loopt al een beetje op zijn eind!! Des te meer reden om nog ENORM te genieten.

De stad HOPE klinkt iig heel hoopvol dat dat moet gaan lukken!

Have fun B-family!!

Githa A long time ago

Jammer dat het niet door ging, maar parasailen is ook geweldig natuurlijk! Knutselwinkel... Ging Daphne ook helemaal los?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!