Zondag 17 augustus

Door Daniëlle Bakker - A long time ago

Zondag 17 augustus. 
Vanmorgen mocht iedereen uitslapen en aangezien het vannacht weer heeft geregend en het helemaal mistig was toen ik wakker werd, was er ook echt geen haast om wakker te worden. Rond half negen ben ik gaan douchen, terwijl de rest van het gezin nog lag te slapen. Om half 10 kwam het laatste kind uit bed. Het zag er niet lekker uit voor een paar uurtjes op de zee surfen. Maar het was besproken dus om half elf toch de camper gestart en weggereden naar Tofino. Dat is 45 min rijden, of had ik dat al verteld. Eerst nog even op zoek naar een cappuccino en daarna hebben we ons gemeld bij het surfen. Gelukkig was inmiddels de zon redelijk doorgekomen en was de temperatuur best lekker. Planken ingeladen bij de leraar en hup naar het ZANDstrand. Daar hebben man en kinderen heel erg goed hun best gedaan om op de plank te gaan staan en ook blijven te staan. Daar zijn ze 2 uur zoet mee geweest. Je zag bij het strand, de mist ook voorbij komen. Eigenlijk was het heerlijk weer, maar door die mistflarden, werd het soms echt koud. Toen ze klaar waren, zijn we Tofino nog even ingereden, hebben nog wat winkeltjes gekeken die we de dag ervoor gemist hadden en zijn aan einde van de middag weer richting Ucluelet gereden. Voor de laatste keer de camper geparkeerd en houtvuurtje gemaakt, want morgen gaan we naar onze laatste bestemming, Vancouver. Dat wordt weer vroeg opstaan, want we moeten ook weer met de ferry naar het vaste land. Lara en ik zijn de camper wel een beetje zat. We zitten boven op elkaar en als je wilt douchen, moet je eerst bedenken, of het wel een handige tijd is, ivm het warme water. Als we thuis zijn, gaan we vechten wie er als eerste in een warm bad mag. Toch vinden we het heel jammer als we weer naar huis gaan. De vakantie bevalt ons prima. Dus we genieten nog een paar dagen en nemen de ongemakken voor lief!!!

 

Reacties

Theo A long time ago

Nou geloof me, vanaf 26 augustus 2014 ga je echt die Camper missen.....

Jacky A long time ago

Ik denk dat Theo gelijk krijgt, want het is natuurlijk veel relaxter dan in een hotel. Je kunt wakker worden en ontbijten wanneer je wil etc.etc.
Jullie hebben wel een hele mooie vakantie,echt leuk om te lezen je verslag Danielle. Geniet nog van jullie laatste dagen, want het is zo weer voorbij.

T.Bakker A long time ago

Leuk dat ze zo genoten hebben van het surfen.
We kunnen ons voorstellen dat het wel een beetje behelpen is met z'n vieren.
Geniet nog maar want hier is het regen en 16 graden.

groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!