Dag 3 en 4

Door J,E,J,P Oterdoom - A long time ago

We rijden inmiddels in de camper. We werden gisteren om 13.00u opgehaald door een van van El Monte rv rental. Samen met een Belgische familie met twee jongere kinderen werden wij naar het verhuurbedrijf gebracht. Nog 40 min rijden. Aangekomen eerst allerlei papieren invullen en daarna uitleg en rondleiding door de camper. Wat een joekel! Mega! 
Daarna weer wachten en eindelijk mochten we weg. Direct door naar de wallmart voor groot inkopen. Inderdaad groot! Alles is groot, de kleine verpakking melk is de 2 liter can bij ons. Een klein pakje thee? Alleen maar per 100 stuks :).. Dus we blijven hier nog wel even haha. Het was inmiddels al half zes en moesten nog wel een eindje rijden naar onze camping in Yosemite. Gelukkig dat we gereserveerd hadden! We waren er pas om 21.00 u , het was al bijna donker. De weg er naar toe was bochtig en steil. Hulde aan de chauffeur En blij dat we er waren. Elke plek heeft een  picknick tafel  en een kast waar je je eten in kunt doen in verband met de beren (!). We stonden midden tussen de hoge dennenbomen echt super. 
Vandaag rustig ontbeten, melk met cerials ( melk voldoende aanwezig ;-)) daarna alles weer rijklaar gemaakt en op naar Yosemite park. Prachtige natuur , tussendoor vaak gestopt om mooie shots te maken. Het visitor centrum bezocht en een museum. Tussendoor hoorden we dat Duitsland voor stond want we hadden weer even een wifi moment. Nu inmiddels in een Macdonalds ( voor de wifi ) om een camping te zoeken. De bedoeling is een RV park in Madera. Morgen de stageplek van Jan bekijken waar hij 24 jaar geleden stage heeft gelopen.
Iedereen veel plezier morgen met de wedstrijd !!!! We hopen een kijk plek te vinden midden op de dag!! 

Reacties

Janet A long time ago

Leuk om te lezzen ! El Monte klinkt bekend, hebben wij ook al eens een camper van gehuurd. Tja, de duitsers 1-7. Ben benieuwd hoe Nederland het gaat doen inderdaad ;).
Wat leuk dat jullie Jan zijn stageplek gaan bezoeken !
Have fun en tot de volgende blog.
Liefs van ons,

J,E,J,P Oterdoom A long time ago

Dank Janet! Haha grappig van jou altijd nog wel reactie eind vd middag..was latertje of niet? Slaap lekker :)

Rene A long time ago

Alles dus groot. Alles in grootverpakking, dus ook grote mokken koffie en grote flessen koffiemelk ... ;-) Nu maar hopen dat de beren niet al te groot zijn. Hopelijk scoort Nederland vanavond ook groots! Klinkt goed allemaal. Ben benieud naar de foto's. Veel plezier vandaag.

Nynke A long time ago

Erg herkenbaar, ook als je small bestelt of koopt is het al mega :-).
Al beren gespot? Veel plezier vandaag, ook met voetbal kijken, we duimen wel voor een tv en leuke plek. En natuurlijk ook veel plezier morgen bij Jan zijn stage plek!
liefs, ook van Titian.

Ria A long time ago

Leuk om te lezen hoe het gaat in Amerika.
Wat een grote camper zeg! Wil je daar wel mee rijden? Heel veel plezier,geniet er van.

Ans A long time ago

Alles groot, herkenbaar.
Leuk om naar Jan zijn oude stageplek te gaan.
Ik hoop dat jullie een plek vinden om oranje te volgen. Groet

Janet A long time ago

Ja, was een latertje. We hadden een jarige job in ons midden hé ;).

bert A long time ago

super mooi ja heel plezier nog

Hilda A long time ago

Wat een joekel van een camper ! Maar gelukkig zijn de wegen daar ook minder druk dan hier. Het is hier heel warm 28 graden vanmiddag. Jan doe wel voorzichtig hè Heel mooie reis en we horen wel weer wat. Voetbal over. En kunnen we weer op tijd naar bed ! Veel liefs voor jullie 4
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!