Zion en Bryce

Door J,E,J,P Oterdoom - A long time ago

Zion and Bryce


Gisteren vanuit Las Vegas vertrokken richting Zion.

In het hart van het 600 km2 park loopt de Virgin River. De Zion Canyon heeft rotswanden van meer dan 900 m hoog. Door het slijten van de rivier ( waarschijnlijk miljoenen jaren) is de kloof ontstaan.   In dit park kun je de shuttle bus nemen, je mag hier niet door met de auto. Op verschillende plekken kun je uitstappen en eventueel gaan wandelen. Alles is well organised :) Het is een prachtig park en zo on - Europees. Groot, mooie natuur, indrukwekkende rotspartijen , je wordt er stil van,genieten! 
Daarna weer naar onze camper gegaan maar eerst nog even afkoelen in de Virgin River lekker was dat. Het is niet zo heet meer hier als in Las Vegas.

We hadden al een camping geboekt bij Bryce in de buurt en kwamen daar aan tegen half zeven,  RV park Ruby's Inn. We hadden niet echt de gelegenheid gehad om een supermarkt aan te doen en zijn maar weer uit eten gegaan..ff makkelijk en je kon er niet duur eten. Het was een echt Amerikaans restaurant met een buffet all you can eat. Toen we klaar waren stond er een rij van hier tot Tokyo dus blij dat we op tijd gegaan waren. 
We hebben de rest van de avond heerlijk bij ons kampvuurtje gezeten en Jur en Paul hebben Marsmellows gebakken, best lekker. 

Na een heerlijke koele nacht ( de deken was weer eens nodig) te hebben geslapen hebben we eieren met spek gegeten op een boterham, de camper geparkeerd aan de overkant van de camping en hebben we de Bryce Canyon shuttle gepakt ( gratis op vertoon van je nat. Park pas). Ook hier weer alles perfect geregeld. We gingen er uit bij Bryce point. Wat we daar zagen was zo mooi!! Wat indrukwekkend weer! Je leest er vaak over hoe mooi het is maar het is in het echt nog zoveel keer mooier. We hebben een wandelroute langs de kloof gelopen en vele foto's gemaakt. Dit was ook weer zo genieten, prachtig!

We rijden nu richting Page en Lake Powell.We  zagen net een pittige onweersbui waar een lichtflits uit kwam die Jur in een boom zag inslaan. Even verderop stond een brandweerman bij een andere boom om hem gecontroleerd te laten uitbranden. 

We hebben net weer heel even bereik met onze Amerikaanse simkaart. Paul zegt dat het 0-0 is en nu verlenging. Zullen de Duitsers winnen? 

Tot het volgende blog en bedankt voor de reacties! Het is voor ons niet altijd simpel om weer te reageren maar we vinden het erg leuk hoor!

Reacties

Yvonne A long time ago

wat een geweldige ervaring, leuk om te lezen, zag ik nou het Venetian Hotel op 1 van de foto's? Duitsland is wereldkampioen overigens en terecht!!

opa oma nynke titian A long time ago

wat een belevenissen maken jullie mee, geweldig, wij genieten mee. duitsland met 1-0 gewonnen.

Ans A long time ago

Leuk om jullie te volgen en te lezen wat jullie zien en meemaken. Klinkt super allemaal.
Voor de boys ook heerlijk dat jullie vaak een camping met zwembad vinden. Campings op geselecteerd?

J,E,J,P Oterdoom A long time ago

Klopt Yvonne ,the Venetian ,en Ans inderdaad we selecteren op zwembad en wifi hoewel dat laatste in deze omgeving waar we nu zijn niet super werkt.

Mathilde A long time ago

Klinkt allemaal heel indrukwekkend. Geweldig! Wel heel anders dan ons kleine landje!

Wanda A long time ago

Leuke blog! Geweldig om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben in the States.

Hilda A long time ago

Leuk om jullie zo een beetje te volgen. Heb de poezen de groeten gedaan. Vlekje was wel even op stap maar vanavond lag hij weer languit op de buitentafel. Dus alles OK. Die brief over Vlekje zag ik pas vanavond trouwens, toevallig; lag omgedraaid op de wasmachine. Maakt niet uit alles OK op nr. 7. Hoop dat jullie nog veel leuke dingen beleven daar en we horen er wel weer van.
Liefs ook van Richard.

J,E,J,P Oterdoom A long time ago

Dank je Hilda! Fijn dat jullie voor ze zorgen! Liefs terug!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!