Laatste dagen aan the west coast

Door J,E,J,P Oterdoom - A long time ago

Dit schrijf ik nu in het vliegtuig naar New York. Rustige vlucht en hoor net dat we er over 40 minuten zijn. :). Zit ingeklemd tussen een lezende Jan en een Chinees met een PC... Maar wil prima :)
De laatste drie dagen aan de west kust hebben we relaxt doorgebracht.
Nadat we maandag LA hebben verlaten hebben we overnacht in Santa Paula. Dit was dus de camping na het bezoek aan de Universal Studio's. We hebben de dag erna leuk langs de kust gereden en de boys wilden graag nog een camping dichtbij het strand. We zijn toen beland in Morro Bay. De camping was niet echt gezellig maar we konden lopend naar het strand. Daar gezwommen en daarna in de haven Fish and Chips als avondeten gegeten. Heel grappig uitzicht op vissersboten die uitvaren en een dikke meeuw die steeds bij ons zat,kortom het echte haven gevoel. Er waren ook zeehonden te zien wat natuurlijk ook bijzonder is. Daarna weer teruggelopen en de zon onder zien gaan in zee. De volgende ochtend rustig aan gedaan en weer op pad. Prachtige kustlijnen,grillig en mooie zee. Opeens kwamen wij langs een punt waar vele mensen stonden. Hier is wat te zien. De camper geparkeerd en was daar een zeeolifantenkolonie. Echt heel leuk om te zien, heel veel, ze lagen lekker in een rij te slapen en sommigen speelden in de zee. Je hoorde sommigen ook heel hard loeien. Was echt supergaaf. We wilden vervolgens Carmel of Monterey bezoeken maar het was daar zo druk dat we er van af zagen. De camper is een prachtige vervoermiddel maar heeft ook zijn nadelen..je moet nooit kleine en dan vooral drukke plaatsjes in gaan en dan nog hopen dat je een parkeerplek vindt...na een paar stress momenten mooi de snelweg opgedraaid en op naar onze inmiddels geboekte camping bij Felton. Prachtige camping in de bossen met dikke dennenbomen. Weer super vriendelijk onthaald en een mannetje bracht ons naar de plek. Daar gekookt en s'avonds de laatste marsmellows opgemaakt bij het vuur. Super.
De volgende ochtend gingen we weg en toen kwam de eigenaar nog naar ons toe en condoleerde ons met de crash, gaf ons een hand, was bijzonder, zo zijn Amerikanen,heel spontaan. 
Wij gingen weer fris op pad naar onze laatste camping vlakbij het verhuur bedrijf in Dublin. daarvoor nog langs de bedrijven Google en Facebook gereden, was heel grappig. Al die werknemers op de Google fietsen. We zagen ook iemand op een eenwieler met een vreemde helm op. Was leuk om even te bekijken. 
S'avonds de camper schoongemaakt en de koffers weer ingepakt. 
Vanochtend de camper ingeleverd,ging allemaal prima en we werden door El Monte naar het vliegveld gebracht. Allemaal weer prima geregeld. Ik stop ermee, we dalen al flink dus ruim de ipad op. Over 20 minuten zijn we in New York! Great en Amazing!!

Reacties

Hilda A long time ago

Prachtig verslag hoor en de foto's ook leuk. Zo zijn we helemaal op de hoogte. Nog veel plezier in New York. Dat moet je toch ook gezien hebben. Wij doen nu de fiets4daagse, ook leuk toch . Geniet er nog van jullie, doei

Ans A long time ago

Wat prachtig allemaal om te doen en wat een mooie foto's weer. Veel plezier in New York.

Rene A long time ago

Nog heel veel plezier in de Big Apple!

Frans A long time ago

Is een Googlefiets net zoiets als een Google glass?
Wel leuk hoor en wat een discipline om dat allemaal met ons te delen.
Nog een fijne vakantie verder

opa oma A long time ago

Schitterend, wat een belevenis en prachtig om het zo mee te kunnen beleven. Geniet in New York.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!