Viva Las Vegas

Door Danny Grote Ganseij - A long time ago

Goedemorgen trouwe volgers van onze blog! (het is hier 6.15 uur lokale tijd, voor jullie is het dus allang middag.. Het is toch nog wel ff wennen met het tijdverschil), maar gelukkig hoor ik de gokkasten tekeer gaan achter mij..)

Iedereen al zenuwachtig voor de wedstrijd van vanavond? Wij gaan proberen om de wedstrijd ook te kijken, ff kijken of dat gaat lukken.. Maarja na die wedstrijd van gisteren (un-fucking believable, zoals de mensen gisteren in dat restaurantje zeiden), willen we natuurlijk niets liever dan die Duitsers pakken in de finale!

De heenreis is in ieder geval vlekkeloos verlopen en bij aankomst op het vliegveld stonden de gokkasten al voor de gate, maar gelukkig konden wij de verleiding weerstaan!

Inmiddels hebben wij hebben onze twee nachten in het Excalibur Hotel achter de rug.

Vanuit het hotel hebben wij in twee avonden de Strip verkend, echt bizar om al die lichten te zien. Bovendien is het voor de ingang van de hotels soms koud door de airco's! Het scheelt toch aardig wat, 68 graden Fahrenheit (20 graden celcius) binnen of 104 graden Fahrenheit buiten (40 graden celcius). Maar gellukig staat er dan wel een lekker briesje, alhoewel je op gegeven moment toch af gaat vragen waarom er steeds iemand met een föhn in je gezicht staat te blazen!
De eerste avond hebben we de eerste helft van de Strip herkend en zijn gekomen tot het Bellagio, hier hebben we de fonteinshow gezien, echt super mooi!

De volgende dag zijn we verder gegaan met de stad verkennen, hierbij zijn we met de bus naar DownTown Las Vegas geweest, oftewel  Fremont Street. Het was zoeken naar een tent om iets te eten, op de Strip zijn veel casino's, maar hier heb je niet anders! Gelukkig hebben we wel wat gevonden, alleen jammer dat ze daar Denny's met een E schrijven.. Vervolgens hebben we ff Golden Nugget bezocht en hier ons geluk beproefd aan de fruitautomaat, helaas wij hebben geen geluk in het spel wink.

's Avonds hebben we dus het 2e deel van de Strip bezocht, hier is het niet anders dan het 1e deel haha. Het was buiten in ieder geval flink afgekoeld, want we hebben aardig slecht weer gehad..

Voor vandaag staat het ophalen van onze camper op het programma! Om 9 uur (18 uur NL-tijd) worden we opgehaald door een taxi bij het hotel, we zijn ontzettend benieuwd!! Dan gaat onze rondreis pas echt beginnen!! We gaan proberen om vandaag Williams te halen om dan morgen door te rijden naar de Grand Canyon. Het is daar een uur later dan hier, dus we zijn weer een uur dichter bij huis cheeky!

Voor nu is het wel weer ff mooi geweest, mijn tenen vriezen er bijna af zo koud in het hier. Zoals Andrea Bochelli en Sarah Brightman steeds zingen bij de fonteinshow: Time to say goodbye!

Reacties

Kees & Marijke A long time ago

Wat een flitsend, spetterend begin van jullie vakantie!En dan moet de rondreis nog beginnen....We zijn benieuwd naar het vervolg!

Hendri en Sylvia A long time ago

Klinkt zeer goed. Leuke foto's ook. En nu met de camper op pad, fantastisch. Heel veel plezier, lekker touren!!!!

Marga A long time ago

Hoi ,

Leuk de foto's beleef het weer op nieuw leuk hoor. Tot volgende keer
Marga

Saskia A long time ago

Geen geluk in het spel, maar wel in de liefde, zeggen ze toch?
Veilige kilometers gewenst!

Marinus en Gerda A long time ago


Hoi.

Wij sluiten ons bij het gezegde van Saskia aan.
Veel kilometers halen,rij
voorzichtig.Tot de volgende
keer
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!