Camper

Door Danny Grote Ganseij - 13-07-2014 19:16

Hi there, 

Vandaag de vijfde dag dat we onze camper hebben. Wat rijdt dat heerlijk relax.

Na wat kleine opstart probleempjes met creditcard en een afgebroken sleutel arriveren we al snel bij onze eerste bezienswaardigheid: de hooverdam. Wat is dat megagroot. We overnachten in Kingman, waar we onze eerste maaltijd eten. Ja je raadt het vast al, gewoon aardappelen, vlees en sla. Lekker Hollands.

De volgende dag zijn we via Route 66 naar Williams gereden en onze eind bestemming de Grand Canyon. We konden niet wachten om de Grand Canyon te bezoeken en zijn meteen op de shuttlebus gestapt. Wat is dat ideaal. Je stapt in de bus en je kunt bij elk uitzichtpunt eruit. Het is niet te beschrijven hoe groot en diep de Grand Canyon is. De eerste dag in de Grand Canyon zijn we een klein stukje naar beneden gelopen, de tweede dag een stuk verder. Het was een hele klim, maar het resultaat was oogverblindend mooi. De tweede dag in de Grand Canyon was het onbewolkt, waardoor we een hele mooie zonsondergang hebben gezien…. Romantisch….. haha. De avond hebben we afgesloten met een kampvuur. Het koelt in de Grand Canyon erg snel af, dus een kampvuur is niet overbodig als je lekker buiten wilt zitten. Na een paar Marshmallows zijn we lekker gaan slapen. Helaas kun je niet op alles voorbereid zijn want de derde dag dat we de camper hebben, hebben we alweer wat probleempjes. Dit keer met de afvoer. Verstopt….. Wat een vreselijke geur! Na alles te hebben geprobeerd, toch besloten om maar te gaan rijden.. We komen heel toevallig een oude garage tegen waar een man een wasmachine repareert. Hij heeft ons goed geholpen, maar het is niet gelukt. In Page vinden we een loodgieter die het probleem zo oplost. Gelukkig is de geur snel verdwenen (na wel een grondige poetsbeurt…..). Ondanks alles zit de stemming er goed in. We duiken snel het zwembad in om af te koelen en gaan op weg naar de Glen Canyon dam. Ook super groot. Vervolgens naar de Horse Shoe Bend, wat is dat super gaaf! Na een kleine klim van 1.2 km heb je prachtig uitzicht. Ook deze avond sluiten we af met iets speciaals, onderweg komen we een bordje tegen van een rodeo. Het bleek te gaan om een grote wedstrijd. Wij waren met nog een stel de enige toeristen bij de wedstrijd. Wat ontzettend gaaf is zo’n rodeo en wat een lef heb je daar voor nodig. We hebben heel wat spectaculaire ritjes van cowboys gezien. In heb publiek was het soms ook spannend (althans dat vond Evelien). Sommige stieren zijn erg wild en komen hard op je af. Gelukkig zat er een hek tussen. Helaas raakten er nog twee cowboys aardig goed geblesseerd. Nu gaan we op weg naar de Antelope Canyon. Daar hebben we een tour geboekt. Eerst een stukje met een jeep en dan de Canyon in. Bye bye.

PS. Meer foto’s komen later… Internet sloom;)

Reacties

Ruud 13-07-2014 19:56

Mooi campertje ;-) beetje jammer van de aardappels -.-
Leuke foto's trouwens!

Geniet er van!

Sylvia 13-07-2014 20:00

Klinkt allemaal super gaaf. Fijn dat het goed is gekomen met de camper. Prachtige route ook, die jullie rijden. Heb net even gekeken, heel apart, de Antelope canyon. Hebben ze in Amerika wel goed geregeld bij de nationale parken dat je met een bus rond kunt rijden. Mooie plek gehad in de Grand canyon? Herkende je nog iets van de vorige keer Evelien? Genietse en tot de volgende keer. Liefs!

Kees & Marijke 13-07-2014 20:41

Leuke camper!Prachtige reis.
Genietse!

Marinus en Gerda 14-07-2014 10:13

Wat een stoere camper.Hopelijk
krijgen jullie nu geen problemen meer.Jullie hadden
een mooi verhaal.
Tot de volgende keer.

Marga 17-07-2014 07:37

Wat ontzettend leuk om jullie blog te lezen en het blijft zo herkenbaar. Ben benieuwd wat jullie van Antelopye Canyon vinden. Ik hoop dat jullie een mooi tijdstip hebben voor de tour ivm het maken van foto's.

Geniet ervan!

Groeten Benno en Marga
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 november @ Zwolle
infodag XL met twee campers, muziek & bbq
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan