Een vermoeiende week

Door A. Hobbel - 29-04-2014 06:49

Lieve kinderen, familie,vrienden en kennissen.

Het was voor iedereen, uitgezonderd Lenie en Goof die een directe vlucht hadden geboekt, een vermoeiende reis. Een reis van 24 uur voor diegenen die een tussenlanding hadden in Washington D.C. Daar door de douane is echt een ramp. de  hal stond vol wachtenden om door de douane te gaan met slechts 2 ambtenaren .  Het duurde een uur voordat wij door de douane waren.

Welkom bij uncle Sam!.

Van af de airport in San Francisco zijn wij met een taxibus naar ons Hotel gebracht waar wij ca 21.00 uur aankwamen. De andere dag hebben wij een stadsexcursie gemaakt in SFO, het was een geweldige dag met een chinese maaltijd op een prachtige lokatie. 

De volgende dag zijn wij door een taxibus naar het camperverhuurbedrijf gebracht om de campers op te halen. Dat nam nogal veel tijd in beslag om reden dat er nog al wat gebreken waren en ook de camper inventaris niet compleet was. 

Ca 12.00 uur reden wij daar weg  op weg naar het eerste shopping center om de noodakelijke levensmiddelen in te kopen. Dat is een hele klus in een onbekende winkel met onbekende producten. Daarna zijn wij naar Yosemite gereden. Helaas hebben wij daar de dag dat wij dit mooie park zouden bezoeken byzonder slecht weer gehad, met op weg naar de andere camping zware sneeuwbuien.. Het rijden door de bergen was gewoon levens gevaarlijk. Gelukkig zijn wij er heelhuids doorgekomen. Het weekend hebben wij doorgebracht in Barstow dat ligt in de Mojave woestijn, hier konden wij eindelijk uitrusten van de eerste zeer vermoeiende reisdagen.  Vandaag maandag 28 april zijn wij van barstow naar de Hoverdam gereden en hebben die uitgebreid bezichtigd. Een prachtige relaxte dag. een deel van de kolonistenHebben een bezoek gebracht aan Las. Vegas, in Zion hopen wij elkaar weer te ontmoeten.

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Tineke 29-04-2014 08:09

Wat leuk om zo in details te horen hoe het allemaal verloopt. Heel veel plezier en doe voorzichtig! !

Diana Ende 29-04-2014 08:18

Klinkt spannend! Gelukkig gaat alles goed. Heel veel plezier nog verder en GENIET!
Groetjes Jielis, Diana, Stijn en Esmee

Bernadette en aanhang 29-04-2014 08:54

Het klinkt als een ECHTE kolonisten tocht!! En dat de Mojave kindjes hard kunnen huilen hebben we gehoord! ;) Heel veel (kijk) plezier!! Greetz from us.

Jacqueline 29-04-2014 09:03

Ha ha mam! Had je toch nog je snowboots mee moeten nemen zeker.... Doe maar voorzichtig en veel plezier!
Van de Sammies.

Ralph en Marlien 29-04-2014 09:51

Wat een leuke site, zo kunnen wij ook een beetje meegenieten.
De eerste week begon al gelijk heftig, ik snap dat het best lastig is om met een camper die je niet gewend bent door besneeuwde hellingen te rijden, gelukkig is alles goed gegaan. Maar ook wel lekker avontuurlijk!!
Geniet ze!

Ralph en Marlien 29-04-2014 09:51

Wat een leuke site, zo kunnen wij ook een beetje meegenieten.
De eerste week begon al gelijk heftig, ik snap dat het best lastig is om met een camper die je niet gewend bent door besneeuwde hellingen te rijden, gelukkig is alles goed gegaan. Maar ook wel lekker avontuurlijk!!
Geniet ze!

Ome Jan 29-04-2014 10:01

Fijn zo op de hoogte gehouden te worden.
Na een wat stroeve start met wat strubbelingen hebben jullie de gang erin gekregen. Het lijkt me fantastisch om zo'n reis - zo goed voorbereid - te kunnen maken. Er zullen zich altijd wel dingetjes voordoen die je neit had voorzien, zoals nu bv. die sneeuw met alle gevaren daaraan verbonden. Geniet er maar van en laat ons wat meegenieten. Een hartelijke groet.

Gerrit en Betsy Vlaanderen 29-04-2014 11:14

Bedankt voor de nieuwsbrief, Aat weer als vanouds. Fijn om jullie zo te volgen. Veel plezier met elkaar en genieten. Groetjes.

Aafje en Piet 29-04-2014 11:38

Wij genieten mee, al is het zonder de sneeuw. Bedankt voor het meegenieten en heb met elkaar een fijne camper vakantie. Een hartelijke groet

Familie van Leeuwen 29-04-2014 17:28

Ha, ha, het lijkt wel een survivaltocht tot nu toe. Hopelijk wordt het van nu af aan alleen nog beter met een lekker weertje er bij. In Holland heerlijk weer :-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan