Het laatste stukje van de reis

Door A. Hobbel - A long time ago Maandag 12 mei Een flinke rit we rijden door het Jerome State Historic park. Prachtig en heel hoog.Het weer is prachtig. Aan het einde van de dag komen we op een prachtige camping aan het water. We maken mooie foto's van de zonsondergang. De mannen maken een kampvuur en onder het genot van een drankje en een chipje hebben we een heerlijke avond. 13 Mei. Wat gaan de dagen snel. Weer een lange rit. Meer dan 300 ml. We komen op een stads camping in Los Angeles hij is overvol. Hier wonen veel mensen gewoon altijd op de camping. De volgende dag besluiten we om met z'n alle een busje te huren. Omdat het met openbaar vervoer geen doen is. Dat was een goed idee. We bezoeken het Getty museum. Dat ligt op een heuvel met een prachtig uitzicht over de stad. We gaan met een onbestuurde tram naar boven. En genieten van al het moois. Getty was een multy miljonair die dit heeft laten bouwen de toegang is gratis. Het heeft prachtig aangelegde tuinen. En binnen oud heden zoals schilderijen, glaswerk, beelden en meubelen. Teveel om op te noemen. In het restaurant eten we wat, het is daar lekker koel want buiten was het 35 graden. Dan gaan we verkoeling zoeken op het strand in Venice Beach dat is ook een belevenis. Heel veel winkeltjes met alleen shirts en zonnebrillen. De mannen onder ons duiken even de zee in. Lekker afgekoeld zoeken we een restaurant het wordt Grieks. 15 mei. Naar San Simeon een schitterende route langs de strandweg, maar dan zijn we de weg kwijt en iedereen moet even zoeken, maar gelukkig kwam het goed we staan die nacht op een camping waar helemaal niets is, maar ook dat hebben we overleeft. 16 mei. De route brengt ons op de laatste camping het beloofd een mooie dag te worden we rijden vroeg weg richting Carmel al snel zien we op het strand heel veel zee olifanten liggen, ze spelen en zonnen en maken veel geluid. Het is een prachtige rit langs de kust. Dan rijden we met 2 campers de 17 miles route dat is een schitterende weg door Pacific Grove en Pebble Beach op het schiereiland Monterey in Californie. Zaterdag bekijken we de Fishermanswerf en bekijken we Monterey. s'avonds barbecuen we gezellige met elkaar. We hebben nog 1 dag tegaan want maandag gaan we de campers weer inleveren. Dinsdag gaan Aad en Itie naar hun dochter in New York. Joop en Jannie gaan daar ook een weekje alles bekijken. Goof en Lenie gaan door naar Canada en Ben en Atie Gerrit en Gerda Tim en Nel vliegen weer naar Nederland. Zo is dan weer te snel een eind gekomen aan een geweldige vakantie. Groetjes van 12 kolonisten.

Reacties

Bernadette en de rest A long time ago

We keken al weer uit naar een nieuw reisverslag! Het klinkt allemaal geweldig en zo reizen de thuisblijvers een stukje mee, ben erg benieuwd naar alle fotoos! Goede en behouden thuisreis en Aat en. Iet nog veel plezier! Greetz from het homefront!

Yv. A long time ago

Mooi verslag en wat een mooie reis. Het zit er bijna op. We kijken er weer naar uit dat jullie thuis komen! Goede reis naar Nederland!
Hans, Yvonne, Marije en Juliette

Henry, Jacqueline, Stef & Lieke A long time ago

Hallo mensuh! Erg leuk om alles zo mee te lezen/beleven. Wij gaan soms terug in de tijd en herkennen veel dingen die jullie hebben gedaan van onze reis 15 jaar geleden. Pap en mam de (binnen)plantjes leven nog en de post ligt ongeveer een halve meter hoog. We zien jullie graag weer terug om in levende lijve de verhalen en foto's te horen/zien. Tot woensdag en goede reis!

Diana, Jielis, Stijn en Esnmee A long time ago

Wat een belevenissen! Zo leuk dat jullie dit allemaal mee kunnen maken. Inderdaad veel herkenning Jacq, hihi...
Heel veel plezier nog de laatste dagen en een hele goede terugreis. Tot woensdag, ook weer fijn om jullie te zien en horen.

Mattie en Leo A long time ago

Een leuk zicht al die campers op een rij. 5 + 1 zo te zien. Nu een heerlijk hotelbed de komende nacht en dan uit elkaar. Voor Aat en Itie goede reis naar Dobbs Ferry, met de groeten aan Jackelien, Pierre en de kids.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!