Dagje op de farms

Door Leo en Marianne - A long time ago

Vandaag werden we om half 9 opgehaald door Tyler van WWS, een internationale stierensperma bedrijf, waarna we eerst een rondleiding kregen op het hoofdkantoor in de buurt. Ons eerste bedrijf was El Monte Diary van Art van Beek, een Amerikaan met Nederlandse voorouders, die gelukkig Nederlands sprak. Hij had ong. 2000 koeien en dit was een prachtig keurig onderhouden bedrijf.

Daarna naar Top of the Morn, van Ron en Evie Locke-DeBoer, die een gedeelte van hun melk zelf bottelen en ook met een smaakje verkopen aan supermarkten in de buurt en ook als melkboer rondrijden en aan huis bezorgen. Wij mochten alle smaakjes proeven, de peanutbuttermilk, vond ik niet zo lekker.....

Tyler nam ons mee voor een Mexicaanse lunch en daarn nog 2 bedrijven. RIO Blanco Dairy met ook 2000 koeien van Jeff Wilburn en daarna River Ranch Dairy van familie DeJong. Je merkt dat deze bedrijfsleiders managers zijn en geen koeienboeren.

Nadat Tyler ons terugbracht zijn we in het stadje Visalia een pizza gaan eten met een doggybag, omdat het veelteveel was.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!