Dagje op de farms

Door Leo en Marianne - 21-03-2014 02:04

Vandaag werden we om half 9 opgehaald door Tyler van WWS, een internationale stierensperma bedrijf, waarna we eerst een rondleiding kregen op het hoofdkantoor in de buurt. Ons eerste bedrijf was El Monte Diary van Art van Beek, een Amerikaan met Nederlandse voorouders, die gelukkig Nederlands sprak. Hij had ong. 2000 koeien en dit was een prachtig keurig onderhouden bedrijf.

Daarna naar Top of the Morn, van Ron en Evie Locke-DeBoer, die een gedeelte van hun melk zelf bottelen en ook met een smaakje verkopen aan supermarkten in de buurt en ook als melkboer rondrijden en aan huis bezorgen. Wij mochten alle smaakjes proeven, de peanutbuttermilk, vond ik niet zo lekker.....

Tyler nam ons mee voor een Mexicaanse lunch en daarn nog 2 bedrijven. RIO Blanco Dairy met ook 2000 koeien van Jeff Wilburn en daarna River Ranch Dairy van familie DeJong. Je merkt dat deze bedrijfsleiders managers zijn en geen koeienboeren.

Nadat Tyler ons terugbracht zijn we in het stadje Visalia een pizza gaan eten met een doggybag, omdat het veelteveel was.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan