Wandelen langs Grand Canyon

Door Leo en Marianne - A long time ago

Vandaag hebben we langs de rand van de south rim van de Grand Canyon gewandeld. Niet zo heel veel kilometers, want we moesten vaak stoppen om van het uitzicht te genieten, en ook wat gekke foto's maken. Ook waren er optredens van indianen die allerlei moeilijke trucs deden met hoepels. Vandaag was het meer bewolkt, dus we waren blij dat we gisteren gevlogen hebben. Rond 3 uur vertrokken naar Kayenta, in de buurt van Monument Valley. We reden door een indianenreservaat met allemaal armoedige huisjes en caravantrailers. Deze mensen moeten moeite doen om het hoofd boven water te houden en ze staan langs de weg met hun zelfgemaakte soeveniers. Rond half 8 waren we in het hotel, maar we zitten nu in een andere tijdzone, dus was het al half 9. Snel effe naar de Mac en vroeg naar bed, want morgen willen we op tijd naar het park.

Reacties

Monique Hendriks (Bemmel) A long time ago

Hallo Marianne en Leo, iedere keer leuk om jullie reisverslag te lezen. Wat een prachtige reis!
Marianne, geef Leo af en toe de tijd om uit te rusten hoor, want dat tempo van jou!!!!! Nu weet ik van wie Monika dat heeft.
Leo, ik had zoooooooooo gehoopt dat je me mee zou vragen, dagenlang heb ik tevergeefs gewacht op een telefoontje uit Rilland, maar nee hoor!
Geniet lekker, heel veel groeten uit Bemmel,
Monique

Lia van der Poel A long time ago

Net voor het eerst jullie reisverhalen gelezen, wat een geweldig mooie indrukwekkende reis!! Geniet maar lekker verder!!
Groetjes,
Lia

Rob A long time ago

Kunt wel zien van wie Monika die sprongen heeft!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!