Aaaagh Grizzly beer!!

Door Bert en Jacoline Lokhorst - A long time ago

19 juni 2014

Vandaag blijven we een extra dag in Revelstoke, al het gejaag met de camper  vraagt veel energie, gister waren we bv 6 uur onderweg. Het zijn wel supermooie ritten... Overal wil je even stoppen om de natuur en andere typische Canadeze dingen te bekijken, maar ja je moet keuzes maken (wat een luxeproblemen toch weer!)

Revelstoke staat bekend om de treinen en beren. Helaas geen beer gezien wel een boel treinen :-). Revelstoke kun je vergelijken met de Oostenrijkse bergen op de achtergrond, vandaag hebben we het natuurpark van Revelstoke bezichtigd, een wandeling in de bergen gemaakt en verschillende viewpoints (panorama uitzichten) bekeken.... Echt waanzinnig! Helaas konden we niet naar de top, vanwege het vele sneeuw wat er nog ligt, daar mag je niet met de RV (camper) komen en hebben ze drom de weg afgesloten.

Tijdens de wandeling schrok Jacoline zich te pletter, ze was aan het genieten van al het moois, de bomen, planten en riviertjes, maar dan...  ineens geritsel en op eens kwam er achter een grote struik een donker gevaarte te voorschijn, aaagh Grizzly beer! Maar nee hoor, het was een hele grote donkere zwarte man en ook nog in zwarte kleding! Bert lag natuurlijk helemaal in een deuk van het lachen!! :-) 

Nu zitten we lkkr op een KOA camping met stroom, water en wifi... Morgen gaan we naar glacier national park, op een natuurpark staan, dan is het back to the basics! Geen douches meer en creatief zuinig omgaan met water! Op zich niets mis mee, dan besef je pas hoe afhankelijk we van alles zijn, en dan slapen we zelfs nog in een luxe camper met water, wc en een lkkr bed!! 

Ps, helaas past de stekker vd laptop niet op de wereldstekker, hierdoor kunnen we de mooie foto's niet op internet zetten... Gelukkig hebben we de iphone, hier kunnen we wel foto's mee verzenden.

Reacties

fam boer A long time ago

waauw geweldig mooi. wij willen ook zo'n reis. en kijk in het vervolg uit voor de donkerer mannaen haha.geniet er van!!!!

Wilhelm en geke A long time ago

Ahhhhhhh, k lag helemaal in een deuk! Bosjesmannen heb je dus ook overal! Haha.......... ( K denk dat Bert em ook wel ff geknepen heeft hoor Lien!) maar wel uitkijken dus! Veel plezier daar!

Papa Boer A long time ago

Hahaha, Bert jammer dat het geen beerin was.

cor A long time ago

Racist;)!!!!

Anneke A long time ago

Hahahaha, jammer.. anders kon je beertje knuffelen :)

Gerrie A long time ago

Hahahahaha......beter een zwarte man dan een zwarte beer op je pad....

Oom Henk en tante Evie A long time ago

Geniet van je vakantie,

Mij lijkt het ook wel wat, lang leve het avontuur

jaap en ginette A long time ago

heel veel plezier . leuk om jullie te volgen
groetjes jaap en ginette xxx

Oom Henk en tante Evie A long time ago

Prachtig allemaal ik zou zo met jullie willen ruilen

Remco A long time ago

Super coole vakantie!!!!!!!!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!