Safari met een camper!!

Door Bert en Jacoline Lokhorst - 07-07-2014 19:59

4, 5, 6 juli

Vandaag hebben we gevist op zalm!! Het was even oefenen maar het resultaat mag er zijn, Jacoline heeft een grote flinke zeewierplant aan de haak geslagen! Helaas geen zalm of vis gevangen... Niemand eigenlijk die bij ons op de pier stond. We hebben in ieder geval veel fun gehad :-)
Die ochtend hebben we een mooie wandeling gemaakt bij Elksfall, de bomen zijn daar ook weer gigantisch! En de watervallen daar zijn er ook erg mooi....
In de avond weer een mooie campground gevonden aan de kust. Jammer genoeg is het weer niet zo mooi helder meer......

De volgende dag gaan we richting Tofino, onderweg willen we een pub of iets dergelijks vinden omdat NL moet voetballen! Op het laatste moment vinden we een pizzaria die de tv aan heeft staan... We zijn alleen verplicht om pizza te eten!! (En we zaten nog zo vol van het late ontbijt....). Daarna zijn we door het binnenland van Vancouver island gereden onderweg nog gestopt voor een rainforrest walk, het is onbeschrijfelijk hoe het bos er uit ziet, zo mooi!
We rijden door en komen uit in ucelet, we hebben een campground gereserveerd via de visitorcentre, nou we kunnen je vertellen... De weg er naar toe en terug heeft ons zweetdruppels gekost! Het was een soort zand/grind achtig pad, met hele steile stukken en de weg was ontzettend smal! Meer geschikt voor een jeep of een kleinere auto. Niet voor een brede camper van 8,5 m lang! Je kon ook niet terug om te draaien en er moest beslist geen tegenligger komen. Gelukkig gebeurde dat ook niet, de weg er naar toe was het wel waard. We hadden een waanzinnig uitzicht op een ruwe zee met overal grote rotsen enzo. Het weer was nog steeds grijs en snachts begon het hard te regenen! Nou daar werden we allebei wakker van met de gedachte, shit! We moeten ook weer terug over die zandpad! Gelukkig ging dat helemaal goed, en zijn we gaan rijden naar de pacafic rim trail. Een mooie wandeling langs de punt van het eiland met ruwe rotsen, een lighthouse en natuurlijk de rainforrest.  Het regende alleen gigantisch! De heeeeeeeeeele dag door! We waren zeiknat. Maar ja als je iets wil zien moet je er iets voor over hebben... Daarna hebben we ergens wat gegeten en gedronken, opgedroogd en een strandwandeling gemaakt. Met droog weer gelukkig! 

Morgen gaan we op een bootje een walvissen spotten! We zijn benieuwd!!

Reacties

pa en ma boer 07-07-2014 20:26 {{button-22535}}

gelukkig voor de zalm

Oom Henk en tante Evie 07-07-2014 20:45 {{button-22537}}

Walvis spotten lijkt me ontzettend mooi, ik zou het best willen zien
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan