Nog twee maanden te gaan....

Door E. van den Berg - A long time ago

De tijd vliegt. Nog geen twee maanden meer en we gaan op vakantie. Dan gaat Jacq voor het eerst (!) naar de Verenigde Staten en is het voor Erik weer een (gedeeltelijk) weerzien na 9 jaar. Toen was ik er met Marit en vriend Jan en zijn twee zoons, in een camper, deze keer hebben we een auto en hotels.

We vliegen op 3 juni naar Salt Lake City om 23 dagen later vanuit San Francisco weer terug te vliegen. Acht reisdagen en zo'n 2500 km te overbruggen, dat is goed te doen: vorige keer hebben we 6000 km gereden!

Van Salt Lake City rijden we 375 km zuidelijk naar Moab, vlakbij Arches en Canyonlands National Park. Dan gaan we door naar naar de North Rim van de Grand Canyon en dan naar Bryce en Zion. Het wordt een echte Nationale Parkenvakantie!. In 2005 was het in juli veel te heet om te wandelen, dus we hopen nu op een beetje normale temperaturen zodat we dat optimaal kunnen doen! We rijden langs de noordkant van Lake Mead richting Las Vegas, maar zullen alleen maar naar dit gokgomorra zwaaien. Jacq wil er niet eens een kijkje nemen (ik heb het echt geprobeerd)! Via Death Valley rijden we naar Yosemite en we eindigen in San Francisco.

Met deze blog houden we jullie straks tussentijds een beetje op de hoogte: je leest wel eens over mensen die onderweg zoek raken, dus dan is in elk geval bekend waar we 't laatst zaten :-)

03 juni Vertrek vanaf Schiphol naar Salt Lake City, overstap in Minneapolis
04-06 juni Moab (Arches NP, Canyonlands NP)
07-09 juni Bryce Canyon NP
10-11 juni Grand Canyon NP, North Rim

13-15 juni Zion Canyon NP, Springdale
16-16 juni Death Valley NP
17-18 juni Mammoth Lake en Mono Lake
19-21 juni Yosemite NP, El Portal
22-25 juni San Francisco
25-26 juni Veilig weer thuis

 

Erik en Jacqueline

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!