sleuven in de aarde

Door E. van den Berg - A long time ago

Canyonlands NP,  5 juni, 10.00u

vandaag vroeg naar Canyonlands vertrokken, diepe sleuven in het aardoppervlak waar eens zeeën waren, en nu alleen maar woestijn. Het was 's ochtends heel aangenaam. Een koel briesje, en een moderate hikte van 2 mijl. Het landschap is adembenemend. De weg er naar toe was al een en al fotoalbum.....we hebben een deel gedaan. Morgenavond doen we de rest en dan hebben we ook avondzon. Mooi strijklicht en koeler. Onze armen zijn bijna als kreeftenpootjes verbrand, omdat Jacq de zonnebrand vergeten was. Dacht ze. Die zat verstopt in de oneindig diepe vakken van haar rugzak, maar daar kwamen we pas achter toen we thuis waren, want op de kamer lag de zonnebrand niet. O ja, in die oneindig diepe rugzakvakken bleek tóch ook d'r iPhone zich verstopt te hebben. Gelukkig kwam Jacq er achter voor we Vodafone konden benaderen om de kaart te blokkeren. Vanavond gaan we skysearchen in Arches.... Morgen ook, maar dan een hike. Gaan héél vroeg op pad. 

We maken het goed en we vermaken ons prima! 

Groet, E&J

 

Reacties

L&S A long time ago

We zijn super blij te horen dat de telefoon terecht is! We hopen dat de camera's mee terug naar buis komen zodat we foto's kunnen bekijken! Lisanne vraagt of je zo af en toe wat foto's kan plaatsen op de blog. We houden de blog goed in de gaten :) leuk dat jullie genieten van jullie road trip.

Tot de volgende blog!

Liefs uit Alphen.

Jan M A long time ago

Wat een avonturen! Leuk om te lezen dat jullie de spanning er zelf lekker inbrengen met het verstoppen van telefoons en zonnebrand in een veel te grote rugzak. Gelukkig eindigt het toch altijd weer goed! Be careful and enjoy!

Maarten en Erica A long time ago

Wat een avonturen! Dat belooft wat voor de komende tijd! Leuk om jullie verhalen te volgen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!