Een lange reisdag met verrassing

Door E. van den Berg - A long time ago

Bryce Canyon, 7 juni, 21.33

Hoi allemaal,

het was een lange dag. We vertrokken om 08.14 uit Moab en -geloof 't of niet- parkeerden de auto om 20.14 bij het motel! 

Maar, we hebben natuurlijk onderweg in Monument Valley de scenic drive gedaan. In 4 wheel, low gear mode, heeft Jacq ons langs alle buttes gestuurd. Zo halverwege raakte ze op dreef en ging 't steeds harder, scherpe stenen en diepe kuilen ontwijkend en remmen als ik een foto wilde maken. Wat een geweldig landschap! Bij Page hebben we nog gekeken voor de Colorado river Horseshoe Bend, maar ondanks de routebeschrijving niet gevonden. Maar t werd toch al haast te laat. 

Mijn lief is hier nog niet jarig, door t tijdsverschil van 8 uur, dus dat vieren we morgen met zn tweetjes (ontbijt op bed met een a capella happy birthday) als t in Nederland al weer ver in de middag is. Bedankt voor de felicitaties die al binnenrollen! We hebben in de lobby WiFi, maar verder niet en slecht bereik voor bellen. 

Morgen krijgt Jacq van mij een uniek verjaardagskado.....: Bryce Canyon View. Geen zonsopgang, we zitten hier op 2370m hoog en het is nu al behoorlijk fris, hoewel t overdag morgen 42 graden C wordt! Dan is t dus nog veel te koud. Bovendien slapen we uit. De klok gaat op zeven uur. 

Groeten van Jacq en Erik, 

wordt vervolgd.

Reacties

Hans A long time ago

Steeds weer een mooi verhaal.
Geniet ervan en gefeliciteerd 😎

dinie vegt A long time ago

Weet je nog dat je 9 jaar oud avontuur wilde?
40 jaar later beleef je dat echt in het wilde westen.
Geniet ervan op je 49e verjaardag!
Hartelijk gefeliciteerd en veel liefs voor jullie beiden, John en Dinie

Maarten en Erica A long time ago

Wat een mooi avontuur beleven jullie! Heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag Jacqueline! Een bijzondere verjaardag daar in het verre!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!