Glacier Point surprises

Door E. van den Berg - A long time ago

21 juni, El Portal, Yosemite NP, 19.00

hoi allemaal, dank voor de leuke reacties. 

Vandaag zijn we naar Glacier Point geweest. Het was een beetje bewolkt, dus niet zo heet. De foto van gisteren zou daar gemaakt kunnen zijn. Je hebt een geweldig uitzicht op Half Dome (die puist van een berg die gehalveerd lijkt) en ook op de watervallen van gisteren. Toen we aankwamen zat een strijkkwartetje het Adagio in G van Pachelbel te spelen.....Bruiloft! Mooie plek en bijzondere datum, dus we hebben twee paren elkaar het jawoord horen geven. Vier paranimfen, vier mannelijke getuigen, twee bruidsmeisjes. Volgens Jacq, die in verloren uurtjes stiekum TLC kijkt, is dat heel normaal.... We hebben met uitzicht op Half Dome onze laatste wildwestlunch gegeten (blik chickenparts, Skippy pindakaas, bruin brood, halve tomaat, halve appel); morgen een hamburger!

Jacq had pech en is slachtoffer geworden van diefstal. Een onverlaat griste het gehele zakje pinda's (met inhoud) van d'r weg toen ze zat te mijmeren bij het uitzicht en ging er razendsnel mee vandoor, een spoor van nootjes achterlatend. Gelukkig zagen we hem later in de bosjes verstopt zitten met z'n buit en wisten we in elk geval het plastic aan hem te ontfutselen. Maar deze pientere squirrel heeft nog voldoende pinda's voor een voorraadkeldertje, dat wel. Wel grappig hoe razendsnel dat beestje er met dat zakje vandoor ging. 

Verder hebben we de Giant Sequoia's bekeken. Wat een geweldige bomen dat zijn. Het vergde een kleine wandeling in een prachtig bos om ze te kunnen zien. 

Morgen gaan we door naar San Francisco. Ik zal voor Jacq wat bloemetjes plukken om in d'r haar te steken. 

Groet, J&E

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!