San Francisco Science Fiction

Door E. van den Berg - A long time ago

San Francisco, 22 juni, 22.53

Hoi allemaal,

dat is raar hoor, na al die dagen in de ruige natuur, nu in een van de mooiste steden van USA. Het lijkt wel science fiction, zo'n omschakeling is het. Vandaag voor de laatste dag genoten van onze geweldige auto, onze blauwe Mitsubishi Outlander. Vanuit de bergen van Yosemite, naar steeds meer heuvellandschap, amandelboomgaarden en dan opeens  de Oakland Bay bridge over terwijl de skyline van San Francisco uit het niets opduikt, wauw!

Onderweg nog geshopt in een echte shopping mall en naar een heuse Walmart geweest, alles gewoon open op zondag, maakt hier niets uit. In de Walmart sprak een medewerker mij (Jacq) aan en vroeg of ik alles kon vinden. Ik zei: "I'm only here for funshopping". De man moest lachen en zei:" My wife calls it 'recreational activity!"

Vanmiddag meteen de stad ingegaan. Vanuit onze hotelkamer ( een echt Frans hotel, we slapen op de 'etage Marc Chagall') horen we de rinkelende cable car, dus dan ga je wel kijken. En dan ontdek je dat deze stad echt op 43 heuvels is gebouwd, klimmen en dalen maar we hebben genoeg geoefend de afgelopen weken dus al wandelend de stad in. Al heel veel gezien, zoals 'the most crookedest street' (Lombard Street) en Fisherman's Wharf. En morgen gaan we fietsen huren........om de Golden Gate te beklimmen! Erik droomt stiekem van een elektrische fiets maar ik probeer hem te overtuigen dat dat toch wel heel suf is ;-) Wordt vervolgd!

Groet, E&J

Reacties

Maarten en Erica A long time ago

Ja he San Fransico is echt geweldig! Wij vonden het een van de leukste dagen van onze trip naar Californie! Have fun!

John Vegt A long time ago

Hai Jacq en Erik,
Een prachtig slot voor jullie trip!. Geniet van de stad, daar vind je nog altijd het echte leven. En dan natuurlijk op zijn Hollands op de fiets!.
Voor straks: een goede vlucht en behouden thuiskomst.
Hartelijke groet
John

Marion en hans A long time ago

City life, geniet nog even!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan