Jacq en Erik terug in het Tamme Westen

Door E. van den Berg - A long time ago

26 juni, Alphen aan den Rijn,17.00

Hoi allemaal,

We zijn weer terug. We vertrokken gisterenmiddag om 13.55u uit San Francisco en na een hele prettige vlucht zonder vertraging waren we om 9.15u op Schiphol.

Een hele fijne verrassing was dat Shiraz en Lisanne op Schiphol stonden om ons op te halen en John en Dinie er waren om ons te verwelkomen. Een heel ontvangstcomité.... Dat is leuk thuiskomen!

We hebben net even twee uur geslapen, alsof we nachtbrakers zijn die na het stappen in bed zijn gekropen en er weer vroeg uit moesten voor de nieuwe werkdag....Onze biologische tijdklokken zeggen dat het een uur of acht in de ochtend is (ik heb ook eigenlijk wel trek in een ontbijtje), Dus vanavond gaan we er om een uur of negen à tien in en hopen dat dan ons Nederandse ritme weer terug komt. 

Misschen even wat cijfertjes?  We hebben ruim 4300 km gereden, waarvan ongeveer 1300km in de parken zelf. Arches en Canyonlands spanden de kroon met 539 km, zo ver lagen de parken uit elkaar en hebben we daar gereden.

Ik heb zo'n 1900 foto's gemaakt (ongeclausuleerd), en vele ervan zien er oop mijn grote beeldsherm heel mooi uit! Met m'n nieuwe Sony RX100 camera zijn ze scherper en indrukwekkender dan met mijn oude camera, die ik wel meehad, maar die één keer is gebruikt: door Jacq tijdens de helikoptervlucht.Het was een geweldige vakantie.

We hebben ontzettend veel gezien en er ook ontzettend van genoten. Dank aan jullie allen die met ons hebben meegeleefd tijdens ons verblijf in het "Wilde westen". Dank ook voor alle reacties.

Groeten, liefs,

Erik en Jacqueline

 

  

Reacties

Ton A long time ago

It was very nice to follow you during the tour of America and a warm welcome in Holland.

Jan en Sjé A long time ago

Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan