Dag 2: Hop on Hop off Miami

Door S.F. Postmus - 06-04-2014 05:23

Vandaag met de hop on hop off bus Miami verkent. Echt alles is hier prachtig. We hebben onze ogen uit gekeken. Eerst hebben we een groot gedeelte van Miami Beach bekeken, waarna we het water zijn over gestoken om de andere kant te zien. Je hebt hier allemaal verschillende gebieden, met ieder hun eigen uitstraling. Ze heb je o.a. Coconot Grove, waar veel rijke mensen wonen. Star Island, waar veel beroemdheden wonen en Little Havanna, een cubaanse wijk. 

Star Island

Op de Bayside marketplace waren erg veel kleine (vooral souvenier) winkels. Hier heeft Suzan ook haar favoriete restaurant gevonden, genaamd Bubba Gump (van de film Forrest Gump). Hier Shrimp Heaven besteld, en het was heerlijk. Sietse houdt niet van garnalen, gelukkig waren er ook een paar gerechten zonder vis.

Het was vandaag (voor ons) ontzettend warm. Soms zelfs uit de bus om opnieuw in te smeren. Ook waren we erg blij met een flesje water, en een wolkje voor de zon.

Daarna weer terug naar Miami beach. Of het aan de hitte of het tijdsverschil ligt weten we niet, maar we moesten echt even bijkomen in het hotel. 

Vanavond nog over de ontzettend drukke boulevard gewandeld, waar je drinken ziet staan op tafels die ons doet denken aan de kannen Sangria (van de Time-Out) alleen hier wordt het door 1 of 2 personen opgedronken. En glazen waarbij je 2 handen nodig hebt om ze vast te houden. 

 

We hebben onze ogen uitgekeken. En zeker de open bus tour was de moeite waard. We kunnen wel zeggen, Miami is echt een mooie stad.

Reacties

Papa en mama 06-04-2014 09:10 {{button-19212}}

Vermoeiende dag gehad ja dat geloof ik.Hebben jullie al plannen voor de volgende dag wat jullie gaan doen? Liefs ons

Nanda 12-04-2014 19:08 {{button-19317}}

Nou Suzan, dat was een flinke portie heaven. Zo de verhalen te horen vermaken jullie je wel...benieuwd naar alle foto's. Als jullie terug zijn maar snel een keer afspreken om bij te kletsen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan