Dag 3: Miami Seaquarium & Florida Panthers

Door S.F. Postmus - A long time ago

Vanmorgen al vroeg met de fiets op pad om onze huurauto op te halen.

Eigenlijk zouden we deze pas om 15:00 ophalen, dus ons type auto was er niet. Een aanbod gekregen voor een Ford Mustang cabrio. En hier natuurlijk op in gegaan! Deze kans zullen we niet snel meer krijgen. We zullen met deze auto tot Washington rijden.

De auto rijd prettig, lekker luxe. En ook de regels op de weg bevallen goed. En het rijden met onze zelf meegenomen tom-tom gaat hier prima. 

Meteen naar het Miami seaquarium gegaan. Het is een klein park, met verschillende shows. Vooral de Orka show was erg spectaculair!

En er was ook een show van Flipper en zijn vriendjes. Het was lekker rustig in het park, dus zo konden we optijd alles zien, om halverwege de middag op pad te gaan richting het ijshockey stadion. 

Na ong. 1 uur rijden aangekomen bij het BB&T Center. We waren wat aan de vroege kant, maar er was buiten genoeg vermaak. We hebben de wedstrijd Florida Panthers vs. Dalles Stars gekeken.

Een hele spannende wedstrijd. Na 45 seconden van periode 1 scoorde Dallas al 0-1. Ook in de 2e periode werdt er binnen een minuut gescoord (0-2). De Panthers begonnen steeds beter te spelen en aan het aan het eind van periode 2 stond het dan ook 2-2. En in de laatste paar minuten van een bloedspannende 3e periode werd het 3-2 voor de Florida Panthers. Iedereen was aan het juichen, echt tof om dit te hebben meegemaakt.

Ook naast de wedstrijd een waar spektakel, met chearleders en diverse showmomenten als het spel stil lag. Omdat de Panthers tegen de Stars speelden, was het Star Wars Night. Er liepen dus diverse Storm Troopers door het stadion. Het is zeker een aanrader. Nadat het eindsignaal was gegaan, stroomde het stadion binnen no-time leeg. Zelf zijn we ook maar teruggegaan naar onze auto. Waar we onze spullen hebben gedropt, en daarna een hapje zijn gaan eten aldaar.

Morgen gaan we naar onze volgende stad, Sarasota. Wat we onderweg allemaal tegen komen berichten we hopelijk morgenavond (als er wifi is).

P.S. Zie ook ons foto-album. Hier worden zo nu en dan extra fotos geplaatst.

Reacties

Denise A long time ago

Hey Sietse en Suzan, jullie hebben al een paar leuke dagen gehad zo te zien.
Zo wat een huurauto, dat is wel echt een ramp om daar in rond te rijden.
Veel plezier nog.

Liefs xxx Denise

Jolanda Bakker A long time ago

Leuk om te lezen dat jullie genieten van Miami. Hierdoor ga ik de stad weer missen! Als ik jullie een tip mag geven, rij dan via hwy 41 richting Naples naar Sarasota. Je rijdt er iets langer over maar je ziet veel wildlife langs de weg. Stop ook even bij het Oasis Visitor Center, hier liggen normaal gesproken echt veel alligators. Ook bij de boardwalk bij de Turner River kun je als je geluk hebt veel wildlife spotten. Wij zagen schildpadden, alligators en een slang. Succes en veel plezier!!! Groeten, Jolanda

Bram Postmus A long time ago

Hoi Sietse en Suzan. Rijden jullie ook eens in een echte auto. Ziet er mooi uit. Veel plezier en geniet er van de komende dagen/weken. Groetjes Bram

Nanda A long time ago

Nice car...echt een straf om daar in te moeten rijden.

Verder een leuke volle dag gehad als ik het zo lees
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!