Dag 5: Busch Garden Tampa

Door S.F. Postmus - A long time ago

Zoals gisteren een dag was met heel veel zon en hitte, was er vandaag heel veel bewolking, stortbuien en een aangename temperatuur. Vandaag op ons programma Busch Garden Tampa. We zagen er een beetje tegenop, omdat we onderweg veel stortbuien tegen kwamen. We hadden al tickets, zijn dus toch gegaan. En we hebben een goede beslissing genomen.

Het was heel erg rustig in het park. We mochten zelfs parkeren op een invalide plek. Heel dicht bij de ingang van het park. Voornamelijk het eerste uur heel veel regen gehad, toen de buien weg trokken gingen de attracties open (bij regen/onweer zijn de meeste attracties dicht).

Verder is het de hele dag relatief droog geweest, en was een wachttijd voor attracties van 1 minuut, lang!!! We hebben echt genoten. De combinatie dierentuin en pretpark was erg leuk. Er waren geweldige achtbanen en waterattracties. Omdat het hier bijna altijd warm is, wordt je hierin echt nat. 

Tussen de attracties in, zijn dieren-verblijven. Zo waren er o.a. olifanten,  giraffen, zebra's, neushoorns, tijgers, leeuwen, nijlpaarden en nog veel meer dieren. 

Verschillende hiervan kon je bezichtigen vanuit een trein door de Safari of vanuit de gondel. Heel bijzonder is ook dat hier in het wild, vogels rond vliegen die in NL in dierentuinen te zien zijn. 

Na sluitingtijd verder gereden naar ons hotel (Quality Inn Kissimmee) vlak bij Orlando. We afgelopen nacht beide prima geslapen, dus ook de aankomende nachten hebben we beide, een klein 2 persoons bed tot onze beschikking. De wifi is echt zeer slecht. Na ruim een uur geprobeerd het blog via de tablet te doen, toch maar de vaste computer van het hotel gebruikt.

 

De aankomende 3 dagen gaan we naar verschillende thema parken van Disney en Universal.

Reacties

mama A long time ago

Dus jullie hebben weer een mooie dag gehad en na ,n regenbui is de natuur weer zoveel mooier. Ja apenheul gecombineerd met julianatoren is ook bij ons maar dan voor jonge kinderen.
vandaag voor jullie weer een mooie dag. liefs

Suzan A long time ago

Hoi mam,

Julianatoren en apenheul zijn 2 aparte parken waarvoor je een combi ticket kunt kopen. Hier lopen de dieren tussen de attracties door. Het is 1 park.

Nanda A long time ago

Bijzonder zeg, dieren en attracties bij elkaar. Heb je toch wat kunnen doen terwijl het regende...erg mooi!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!