Dag 7: Epcot, Animal Kingdom & Hollywood Studios

Door S.F. Postmus - A long time ago

Zoals gister al vermeld zijn wij vandaag naar Disney geweest.

Vanmorgen gestart in Epcot. Dit park staat voor een groot deel in het teken van de toekomst. Een van de top-attracties is de Test-track. Bij deze attractie moet je aan het begin je eigen auto samenstellen. Daarna ga je deze op diverse fronten zoals handling en power in levende lijve testen. Een zeer leuke attractie. Daarnaast heb je nog de zogenoemde World Showcase. Hier worden 11 landen zoals Duitsland, Mexico en Japan uitgebeeld en kun je voedsel uit deze landen kopen maar hier zijn geen echte attracties.

Het International Flower & Garden Festival is nu. Bekende Disney figuren zijn van struiken en bloemen gemaakt. Omdat we beide niet van simulatie attracties houden en dit al vaak is, bij futuristische attracties, waren we snel uitgekeken op Epcot. 

 

Rond het middaguur, met de Disney-bus, dan maar naar Animal Kingdom. Dit park waren we eerst niet van plan om te bezoeken, maar toch maar een kijkje genomen. We hebben hier een hapje gegeten en zijn in de enige achtbaan van het park geweest. Omdat het hier zo druk was en we de shows in Hollywood Studios wilden zien, zijn we hier maar even geweest. 

Dus snel naar Hollywood Studios. Als eerste hier de Light's, Motor's, Action! Stunt Show geweest. Dit is een show waar ze laten zien hoe ze auto-achervolgingen en stunts doen in films en is een kopie van de show die ze bij Hollywood Studios in Parijs hebben. Het park is verder veel mooier opgezet dan in Parijs. Daarna snel naar de Indiana Jones Stunt Show. Hier werden diverse scenes van Raiders of the Lost Ark nagespeeld. Nog een aantal kleinere attracties gedaan en de dag afgesloten met de bekende Rock 'n Rollercoaster by Aerosmith.  

Ook vandaag was te zien dat de attracties echt een geweldige afwerking hebben. Morgen staat het Magic Kingdom op het programma. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!