Dag 8: Magic Kingdom

Door S.F. Postmus - 12-04-2014 04:06

Vanmorgen op tijd vertrokken richting Disney's Magic Kingdom. Een erg groot park, waar je je een hele dag kunt vermaken. Disneyland Parijs is afgeleid van dit park en lijkt er dus heel veel op. Er is net zoals in de andere parken van Disney, fastpass (pasje of armband), die verwerkt zit in je entree bewijs. Er is een Disney app voor op je smartphone waarmee je de fastpass activeerd, maar dit kan ook op bepaalde locaties in het park. Doordat er in het gehele park gratis wifi aanwezig is, hebben we dit via de telefoon geactiveerd voor 2 achtbanen en 1 waterattractie. Wij vonden het erg bijzonder dat je tijdens de boomstam (water) attractie ook verschillende Disney figuren tegen kwam en natuurlijk was alles weer tot in de puntjes uitgewerkt. De fastpass voorkwam het lange wachten voor deze top attracties. Verder hebben we nog wat rondritjes gemaakt door allerlei Disney avonturen. Bij Pirates of the Carabean zelfs nog een poosje vast gezeten in een bootje. 


Halverwege de dag in de bloedhete zon een parade gezien waar de bekende figuren op prachtige wagens voorbij komen.We zijn ook in een mini show geweest van Belle (en het beest). Sietse werd uitgekozen om wachter te spelen. Allemaal heel erg leuk opgezet.

Ondertussen weer last van onze voeten... daarom ook nog maar een rondje in de trein, zodat we even konden zitten. Hierna zijn we terug gegaan naar onze auto. Om vlak bij het hotel een hapje te eten. 

Morgen moeten we Orlando  verlaten en gaan we via Daytona naar St. Augustine.

Reacties

tjimkje 12-04-2014 09:30 {{button-19309}}

Wat ziet het er prachtig uit volgens mij zijn de dagen te kort

mama 12-04-2014 19:05 {{button-19315}}

Dag Sietse en Suzan
Leuk om zo jullie tocht te kunnen volgen pijn aan de voeten ja het wegdek zal ook wel warm zijn en veel lopen dat zijn onze voeten nog niet gewend we lezen weer jullie volgende verhaal liefs van papa en mama en een poot van Senna,Daisy en Guusje

Nanda 12-04-2014 19:31 {{button-19321}}

Erg leuk, al die attractieparken. snap wel dat jullie je zo vermaken. En een hele dag in het attractiepark bezorgt idd vaak wel pijne voetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan