Dag 9: Daytona

Door S.F. Postmus - A long time ago

Vanmorgen aan de late kant (tegen de middag) vertrokken richting St. Augustine, natuurlijk meteen de file in gereden. Die gelukkig maar +/- 20 min. duurde. Onderweg gestopt bij de Daytona International Speedway, waar we net op tijd waren voor de All Access tour. We hebben verschillende plekken gezien. Met als hoogtepunt de plaats waar de overwinning gevierd wordt en de racewagen van Dale Earnhart Jr die afgelopen februari de Daytona 500 gewonnen heeft.

We konden niet het circuit zelf op, want er werd op dat moment geracet.

Daarna verder gereden naar Daytona Beach, waar we met de auto het strand zijn opgereden. Nadat we de auto hadden geparkeerd (ook op het strand), hebben we een wandeling langs de zee gemaakt en natuurlijk gezwommen tussen de golven. De zee is hier absoluut niet koud en er zwemmen veel mensen. Eenmaal opgedroogd verder gereden naar St. Augustine (ong 1 uur van Daytona). Daar hebben we bij ons hotel ook nog even een duik in het zwembad genomen. Waarna we de stad in zijn gegaan.

St. Augustine is een prachtig spaans stadje, met veel oude vooral houten huisjes. Er is hier heel veel sfeer. Met veel authentieke winkeltjes, klein steegjes en veel live muziek. Omdat het al donker was toen we in het centrum waren gaan we morgenochtend nog even terug. We zullen dan ook foto's maken en deze uploaden in ons fotoalbum.

 

Morgen gaat onze reis verder naar een nieuwe staat en verlaten we het warme Florida. We zullen overnachten in Savannah in de staat Georgia.

 

Reacties

mama A long time ago

Hoi Siete en Suzan indrukwekkend allemaal kijk uit naar de foto,s ben benieuwd hoe het stadje eruit ziet.liefs
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!