Dag 10: via Jacksonville naar Savannah

Door S.F. Postmus - A long time ago

Nadat we nog even in het centrum van St. Augustine hebben gekeken, zijn we via Jacksonville naar Savannah gereden.

We zagen in ons hotel dat er in Jacksonville een waterpark was, dat ons wel spectaculair leek. Daarom hier een stop gemaakt. Ze hadden vooral erg veel glijbanen met banden. Zelfs een waarbij je ook weer d.m.v. waterstralen omhoog ging.

En er was ook een halfpipe en een tol. De tol is normaal een van onze favorieten. Maar helaas was deze niet goed glad aan de binnenkant. Dus erg pijnlijk voor de rug. Hier dus ook maar 1 keer vanaf gegaan.

Er is ook een golfslagbad en een waterparadijs voor de kleinere kinderen. Alles is buiten. Op sommige plekken was het water erg koud, maar hier moest je even doorheen. De buitentemperatuur was heerlijk... ondanks het insmeren beide toch wat verbrandt.

Daarna was het nog ruim 2 uur rijden naar Savannah. Rond half 7 aangekomen en we hebben een nette kamer op de 4e verdieping. Nadat we de spullen op de kamer gedumpt hadden, zijn we direct de stad ingegaan.

De stad is bijna 300 jaar oud en dit is terug te zien in diverse onderdelen. Nadat we ongeveer een 40 minuten rond gezworven hadden zijn we wat gaan eten bij de Ierse pub aan de drukke River Street. Binnen werden we getrakteerd op live ierse muziek. Na onze maal maar weer ons hotel gaan zoeken. Dit bleek gemakkelijker dan gedacht, het was de eerste beste hoek om.

Morgen rijden we naar Charleston, South Carolina

Reacties

Nanda A long time ago

Leuk om zo, al jullie verhalen lezend, stiekem toch een beetje mee op vakantie te zijn.

Kwibus maakt het trouwens goed, veel buiten, behalve als het weer slechter is. 's avonds zoekt hij lekker de aandacht op.

Papa A long time ago

Leuk al die foto's en verhalen, jullie mogen gerust een paar foto's plaatsen waar jullie zelf op staan.

PS
Met Senna gaat het prima.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!