Dag 11: Charleston

Door S.F. Postmus - 15-04-2014 03:18

Deze ochtend vroeg vertrokken richting Charleston. Er voor gekozen om snelwegen te vermijden. Dit om ook nog iets van het binnenland te zien. 

Ter info voor jullie. Op snelwegen (over het algemeen 6-baans) rij je vaak tientallen kilometers tussen de bomen door. 

Tegen de middag aangekomen bij het hotel. Check-in was pas om 4 uur maar wel onze koffers afgegeven bij de receptie. Hierna de stad in gegaan op naar het Visitor Center. Hier wat tips gekregen en besloten om een tour van 90 minuten in een busje te doen.

Hierdoor hebben we veel van de stad kunnen zien. Charleston wordt ook wel de Holy City genoemd. In het historische deel waar wij zijn geweest zijn ruim 85 kerken en tijdens de tour hebben we dan ook zeker een stuk of 20 gezien. 

Na de tour zelf de stad nog even in geweest. Eerst door de city market geweest. Dit zijn zo'n 4 gebouwen van 15m bij 200m waar locals hun spullen verkopen. 

Daarna naar de pier gegaan. Hier een prachtig uitzicht over de rivier gezien. 

Inmiddels allebei wat hoofdpijn dus maar op tijd gegeten. Suzan helemaal happy, weer heerlijk gegeten bij Bubba Gump. Wij blijven ons verwonderen dat je hier 1 soft drink p.p. betaald, met gratis refill. En vandaag was helemaal mal. Het glas werd al gevuld als het half leeg was en je mocht het ook nog mee nemen voor onderweg!

Morgen staat de langste reis qua afstand op het programma dus vroeg opstaan richting Asheville, North Carolina. 

Reacties

papa 15-04-2014 22:18 {{button-19380}}

Leuke foto's
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan