Dag 15: Via Blue Ridge Parkway naar Charlottesville

Door S.F. Postmus - A long time ago

Vanmorgen ietjes langer geslapen (wekker op 8:15), wat een vermoeiende dagen. Vandaag het dan ook wat rustiger aan gedaan. We hebben de overige 120 mijl gereden over de Blue Ridge Parkway.

Onderweg uitgestapt om langs een meer te wandelen, vandaag gekozen voor een vrij vlak pad, omdat we de komende dagen nog veel stappen mogen zetten in Washington en New York.

De bergen in dit gedeelte zijn ook een stuk minder hoog dan in ons eerste gedeelte en er is ook minder te bezichtigen, desondanks is de natuur hier super. Vandaag helaas maar 1 witstaart hert gespot. 

Verder is de weg op dit gedeelte iets minder goed, hier wordt aan gewerkt. Het is overigens wel prima te berijden. 

 

Rond 3 uur aangekomen in het hotel. Na even gerust te hebben, naar downtown historic Charlottesville gegaan. Blijkbaar een speciale dag om hier vandaag te zijn. Het is de 1ste vrijdag van de 5. Dit houdt in gratis concerten.

Dus wat meer drukte. Ook waren er verschillende straatmuzikanten. En (waarschijnlijk) vanwege "goede vrijdag" een kerkdienst (een vrij grote groep mensen jong en oud die met één groot kruis rondliepen al zingend en biddend). We hebben buiten bij de straalkachel een hapje gegeten. Het is hier overdag rond de 15 graden. En in de zon/uit de wind is het heerlijk. Wel sinds we in North Carolina zijn een lange broek + trui en soms de jas aan.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!