Dag 16: Washington DC / National Zoo

Door S.F. Postmus - A long time ago

Vanmorgen vertrokken richting Washington DC. Het was eerst de bedoeling om via de Skyline Drive, een soortgelijke weg als de Blue Ridge Parkway, te rijden. Echter bleek dat dit ons ongeveer 5 uur zou kosten, dus toch maar de snelste route genomen. 

Dit heeft ons alsnog 2,5 uur gekost omdat we een aantal km file hadden op de I95. Eenmaal aangekomen in Washington het hotel opgezocht om de koffers te lossen, waarna we een speurtocht hadden om op de juiste plek te komen om de auto in te leveren. Alles was gelukkig goed, we konden dus snel de stad in. In totaal hebben we 53 uur en 11 minuten in de auto gezeten en totaal 2065 mijl (=3304 km) gereden.

 Vanmiddag zijn we met de Metro naar de National Zoo geweest. Een gratis dierentuin, waar we de hele middag hebben rond gelopen. Veel dieren gezien.

Voor de Panda stond een "file", deze dus alleen op de live webcam gezien. Aangezien hij alleen sliep hier niet op gewacht. Het was echt ontzettend druk in het park en het weer was ook prima.

Nadat we het gehele park gezien hadden op zoek gegaan naar een betaalbaar restaurant. Waar we lekker hebben gegeten. Daarna met de metro naar de National Mall gegaan. Waar we uiteindelijk maar even hebben gelopen, omdat het al donker werd.

We moeten echt even wennen aan de grote stad en het Metro systeem. De tom-tom heeft ons vanuit de Metro naar het hotel gebracht, waar we uiteindelijk om 20:45 hebben in gecheckt. 

Reacties

Nanda A long time ago

erg mooie foto met dat uitzicht en die schemering. Ook mooie dieren.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!