Dag 17: Washington DC

Door S.F. Postmus - A long time ago

Vanochtend eigenlijk in de planning om naar binnen te gaan bij het Capitol. Na daar even buiten te hebben gewacht tot het open zou gaan te horen gekregen van de politie dat deze op zondag gesloten is. Dus op naar plan B: het National Air and Space museum, waar we eigenlijk morgen naar toe wilde gaan. Dit is het museum waar een deel vannNight of the museum 2 zich afspeeld. We hebben hier een hele poos rond gelopen, van allerlei wetenschappen getest en veel vliegtuigen en raketten gezien. Echt heel bijzonder hoe dit is opgezet. 

 

Omdat veel bezienswaardigheden aan de National Mall gevestigd zijn, en deze heel erg lang is besloten om daarna fietsen te huren. We zijn gaan kijken bij het memorial van oud president Abraham Lincoln, het witte huis en bij verschillende gedenkplaatsen van overledenen tijdens oorlogen.

Omdat we daarna nog tijd over hadden zijn we ook nog naar het Historisch museum van America geweest. Een erg groot museum waar vanalles tentoongesteld wordt over o.a. de presidenten, geld, vervoer en oorlogen.

Washington is echt een aanrader om naar toe te gaan, wat een pracht stad. De stad is heel groen, met op dit moment heel veel bloemen. Je hoeft je hier absoluut niet te vervelen. Er is heel veel te bezichtigen!

We zijn erg blij dat we fietsen hadden gehuurd. Desondanks toch pijn aan de voeten. Snel wat gaan eten waarna we terug zijn gegaan naar ons hotel om de voeten wat rust te geven.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!