Dag 13 - Great Sand Dunes - Denver

Door B.J. Diender - A long time ago

Vanmorgen met een lekker zonnetje opgestaan maar buiten waaide de wind nog steeds behoorlijk. We denken dat dat hier altijd het geval is anders lagen die duinen er niet.

Om een uur of 9 waren we weer op pad. We volgden een weg naar het noorden die kaarsrecht was en 40 km lang. Niet echt spannend dus. We hadden een lange reisdag met zo'n 320 km af te leggen. Met een gemiddelde snelheid van zo'n 65 km/u is dat dus best een lange dag.

De laatste 160 km waren weer door een heel mooi gebied dus het reizen was wederom geen straf. Wel merkten dat we steeds dichter bij Denver kwamen want het werd steeds drukker op de weg.

We hadden een camping uitgezocht in het zuiden van Denver, pal naast de Highway, bleek. Even de knop omzetten en ook dan is zo'n camping weer prima. Het bleek dat ze de allerlekkerste douche hadden!

We zaten ook dicht bij een hele grote supermarkt. Daar konden we lopend naar toe. Ben heeft 3 CD's gekocht, Johnny Cash, James Taylor en nog iemand (hij komt dit jaar ook op PinkPop). We hadden ook nog een sixpack bier in ons karretje maar dat kregen we bijna niet mee! We moesten ons bij de kassa identificeren. Omdat ik alleen mijn rijbewijs bij me had wilde die juffrouw ook nog weten of ik degene was die zou gaan betalen. Vervolgens moest er nog een andere juffrouw bijkomen omdat het scanapparaat geen nederlands rijbewijs herkent. Na een minuut of 5 mochten we toch 6 flesjes bier meenemen. Hoeze is het in Nederland streng?

Reacties

Hilma A long time ago

Hé wat leuk. Freek is ook helemaal gek van James Taylor. Hij is al meerdere keren naar een concert van hem geweest. Leuk jullie verhalen te lezen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!