Natchez

Door Nicky & Rianne - 09-04-2014 05:00

Vandaag hebben wij onze weg voortgezet richting Natchez! De afstand bedraagt zo'n 300km. Zoals gister aangegeven hebben wij de toeristische route genomen via Baton Rouge. Het is een vrij grote stad. Wij hebben hier de hoogste State Capitol building gezien van geheel Amerika. Verder heeft het wel een redelijk gezellig centrum gelegen aan de Mississippi. Wij vervolgen onze weg richting NAtchez. Onderweg zien wij veel Plantage Huizen, en besluiten de Rosemont Plantation te bezoeken. Waar Jeffersons Davis woonde. De Plantation is gebouwd in 1810. Wij vonden het erg interessant om te zien. De keuken was in een bijgebouw op zo'n 20meter van het huis zelf. Dit is gedaan om brand te voorkomen, aangezien de stoof erg heet werd tijdens het koken.

We betalen 5USD om de grond van het Plantation House op te mogen, de zeer aardige man bij het informatie huisje, laat ons heel snel ook de binnenkant van het huis zien! Het ziet erg zeer goed onderhouden uit, het interieur is erg fancy, voor de tijd. 

Daarna vervolgen wij onze weg richting Natchez, we zien de omgeving wat glooiender worden. Het is een mooie en zeer groene omgeving. Onderweg hebben we af en toe een buitje gehad, maar eenmaal aangekomen in Natchez gaat het los. Het regent en onweert flink, nadat het weer wat opknapt besluiten wij Downtown nog even te verkennen.het weer blijft echter slecht.dus rijden wat rond. We komen uit bij Natchez under the Hill, en zien daar de American Queen liggen. Dit is een Mississippi Cruise. De boot ziet er vanaf de buitenkant al prachtig uit, dan zal het van binnen helemaal mooi zijn verwachten wij.

Het valt ons op dat Natchez een heel mooi centrum heeft, en er erg mooie en goed onderhouden huizen staan. We sluiten onze dag af met een rondje Wal-Mart en een bezoekje aan de Pizza Hut! Morgen gaan we naar Memphis!!

Groetjes Rianne & Nicky

Reacties

danielle 09-04-2014 08:00 {{button-19253}}

Klinkt goed ladies, leuke baan hebben jullie dat jullie de kans krijgen dit allemaal te zien. Goeie reis verder.

Betty 09-04-2014 10:03 {{button-19256}}

Leuk om het allemaal weer te lezen waar jullie zijn en wat jullie meemaken!
Dikke kus.

Betty 09-04-2014 10:03 {{button-19257}}

Leuk om het allemaal weer te lezen waar jullie zijn en wat jullie meemaken!
Dikke kus.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan